Milyen animéket tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nos az utóbbi időben olyan nagy a választék, nekem pedig ezzel arányosan lecsökkent az időm a keresgélésre.
Nézem és szeretem, Naruto, One piece, Bleach, Fairy Tail, Berserk, slayers, Dragonball összes, Mobile Suit Gundam, Neon Genesis Evangelion, Fullmetal Alchemist, Magi, Trigun, Cowboy Bebop
Szóval nagyjából ilyen az izlésem ezeket szeretem, ezekhez hasonló anime ajánlatokat kérnék.
Az ha csak 12-26 részes nem baj, jöhetnek a rövidebb és hoszabb sorozatok is.
2018. jan. 6. 11:12
11/13 anonim válasza:
toradora,sukitte ii nayo, noragami,vampire knight,kamisama hajimemashita(kamisama kiss),kami nomi zo shiru sekai
12/13 anonim válasza:
utolsó vagyok. Soredemo sekai wa utsukushii
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Eddig az Akame Ga Kill, Tokyo Ghoul és az Accel World van megnézve, minden tetszettek, de a befejezésük valahogy nagyon nincs eltalálva ...
2018. jan. 19. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!