Tudnátok ajánlani a Yuri on icehoz hasonló animéket?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy nem jó kategóriába írtam ki a kérdést :D
'Kezdő animés' vagyok ez volt a Narutó után az első animém és imádtam,hasonló műfajút keresnék,sőt igazából ha van még sport témájú(lányos)megnézném.
16/L
2018. jan. 2. 12:26
1/9 anonim válasza:
Nem vagyok nagy sport anime rajongó, de a Dive!! című anime nagy kedvencem lett:) Nem csak azért tetszik mert..hát.. szemrevalóak a fiúk benne, hanem mert egy érdekes sportot mutat be:)
2/9 anonim válasza:
Még csak két animét látott és már fijoshi. Keress rá a shounen ai illetve yaoi kifejezésekre.
3/9 anonim válasza:
Sport anime: Haikyuu!!
Fiúszerelem: No.6
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyébként ma megnéztem a your name című filmet(?) és valami eszméletlen gyönyörű volt.
2018. jan. 2. 23:16
5/9 anonim válasza:
Ha még csak most kezdtél animézni, ajánlom a Death Note-ot, ami szerintem kihagyhatatlan, filmből pedig a Koe no Katachi-t, ami hasonló a Your name "nyáltenger-de-nagyszerű" beütéséhez.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,bele is néztem a Death note-ba még csak 2 részt néztem meg annyira nem jött be,de még folytatom hátha :D
2018. jan. 3. 17:22
7/9 anonim válasza:
a Freeben is sportról van szó meg fiukról , amugy nem ehhez kapcsolodóik de ajánlom a skip beat-et meg lovely complexet :D két nagyon jó anime
8/9 A kérdező kommentje:
A Lovely Complexet még régebben láttam,de annyira nem tetszett de a Freet már elkezdtem és eddig tetszik.A Diveba is belenéztem az is jónak tűnik és végül a Death Noteot is folytattam és imádom :D úgy látszik csak várnom kellett vele.Tényleg mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget <3
2018. jan. 6. 21:55
9/9 Durugy Andrea válasza:
Ha sport animét keresel akkor:
kuroko no basuke
free
haikyuu
meg akár a welcome to the ballroom
Ha pedig shounen ai-t keresel akkor:
super lovers
sekaiichi hatsukoi
junjou romantica
Kb ennyi jutott most az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!