2/5 anonim válasza:
Attól függ , hogy miben keresed a hasonlóságot , ha ezt a mindenki-mindenki ellen , battle-royale stílusút keresed akkor a Fate/Zero (az első anime a Fate/Stay Night de az nem annyira jó).Viszont ha valami véresre lenne szükséged akkor ezek biztos , hogy tetszeni fognak:
-Higurashi no Naku Koro ni
-Elfen Lied
-Corpse Party: Tortured Souls
-Tokyo Ghoul (ez a sorozat eddig nagyon azonban még csak 2 része van és csak 11 részes lesz az egész)
És még sok más is van de most csak ezek jutottak eszembe.Remélem segítettem. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) A death Note-ot, a Higurashi no Naku Koro ni- és az Elfen Lied-et láttam. A másik kettőt még nem, de jónak tűnnek. Igen, ilyen véresebbet szerettem volna nézni. Remélem majd írhatok neked, ha valami ajánlás kell :)
2014. júl. 15. 19:41
5/5 anonim válasza:
Három napja válaszoltál szóval nem tudom , hogy még megnézed-e , de nyugodtan! Szívesen vissza írok , ha van időm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!