Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok animéket, mangákat...

Tudnátok animéket, mangákat ajánlani?

Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el animéket nézni, mangákat olvasni, de most fejeztem be pár animét, és nem tudom hogyan tovább. Néztem a Fairy Tailt, Inuyashát, Kimi no uso-t, legutóbb pedi a Death Note-t fejeztem be, amit imádtam. Szeretem a romantikus, thriller, főleg a shounen animéket. Az ajánlatokat előre is nagyon szépen köszönöm:)

2017. dec. 14. 10:33
1 2
 1/14 anonim válasza:
Pl nekem az egyik kedvencem a Fullmetal Alchemist Brotherhood,ami két alkimista testvérröl szól akik vissza akarják szerezni a testüket,amúgy nagyon jó tele van poénnal meg minden. Tokyo Ghoul ha a jövőben animéket nézel ezzel biztos fogsz találkozni,ennek pl nemsokara kijön új évadja ,de ez is nagyon jó. 91 Days ez kicsit hasonlít a Death Notehoz de inkább csak a hangulatában.Ha szereted a romantikus animéket akkor Au haru ride-ot ajánlom és persze a Lovely complexet,Suki-tte li nayo is jó anime itt egy nagyon magába húzódó lányról szól akinek a szerelme segít megváltozni neki. Btoom!ez kicsit ilyen éhezők viadala stílusú csak nem a szerelem áll itt annyira a középpontban hanem a túlélés.Orange: itt a főszereplő leveleket kap a jövőbeli énjétől hogy meg tudja menteni az egyik baratját az öngyilkosságtól.Attack on titan szerintem egy kihagyhatatlan darab,óriások és emberek közötti harcról szól,persze ennél sokkal többről szól de ha leírnám holnapra se végeznék.
2017. dec. 14. 11:40
 2/14 anonim ***** válasza:
One Piece, shounen között toronymagasan a legjobb!
2017. dec. 14. 13:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Shounen kategóriában egyértelműen a FMA Brotherhood és a HxH 2011 a legjobbak, de a My Hero Academia, Samurai Champloo és Food Wars is nagyon jók, én ezeket ajánlom.
2017. dec. 14. 16:09
 4/14 anonim ***** válasza:
code geass
2017. dec. 14. 16:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Zankyou no Terror

Ouran Highschool Host Club

Katekyo Hitman Reborn

2017. dec. 14. 17:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2017. dec. 14. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:
#3 Shounen kategóriában az One Piece a legjobb. Ha lehúztál 400-500 részt magad is megérted. Eleinte még gyengén indul be, de aztán egyre jobb lesz. Nem egy-két Shounen hasalt már el One Piece alatt. Nem az a hű, de karcsi anime, de ha jobban megnézed nincs agyon fillerezve és még mindig tud újat mutatni, mellesleg van egy sajátos fillingja, mint a Fairy Tailnek. Le a kalappal előtte.
2017. dec. 14. 17:32
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha le kell húzni 400-500 részt, hogy valaki megértse, az már régen rossz.

2017. dec. 14. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:
A Fairy Tail meg pont az ellentéte: az eleje jó, a vége felé már nem igazán. Az pedig egyértelműen hibának számít, hogy meg kell nézni egy animéből 400(!?) részt, mire az ember jónak tudja mondani. Az lenne a legjobb anime, aminek még egy rajongója is csak a második felét tartja igazán jónak? És az embernek hónapokig fel kéne áldozni rá a szabadidejét, hogy aztán elérjen az emlegetett "jó" részekhez? Hasznosabb lenne olyasmit nézni, ami már az elejétől kezdve jó, vagy pár rész után az lesz. Az általam említett két anime az első résztől az utolsóig nagyszerű, ráadásul van egy kerek egész történetük, rendes befejezéssel és nincsenek a végtelenségig elnyújtva. Ez a One Piece-ről nem mondható el. A OP egyértelműen jobb neverending battleshounen mint a Naruto, Bleach, Fairy Tail, de attól még egy neverending battleshounen.
2017. dec. 14. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Nem kell, 399-499 is elég lesz. xD Nem az, hogy megértse és 400-500 rész után indul be vagy ilyesmi, hanem addigra ér révbe a legjobb Shounen címért. Asszem.... Talán. Egyébként én nem vagyok nagy animés, de ezt a sorozatot kisebb-nagyobb késésekkel követni szoktam, mert lassú lefolyású. Mellé még ajánlanám a Gintamát is.
2017. dec. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!