Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudnátok animéket, mangákat...

Tudnátok animéket, mangákat ajánlani?

Figyelt kérdés
Nem régen kezdtem el animéket nézni, mangákat olvasni, de most fejeztem be pár animét, és nem tudom hogyan tovább. Néztem a Fairy Tailt, Inuyashát, Kimi no uso-t, legutóbb pedi a Death Note-t fejeztem be, amit imádtam. Szeretem a romantikus, thriller, főleg a shounen animéket. Az ajánlatokat előre is nagyon szépen köszönöm:)

2017. dec. 14. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"én nem vagyok nagy animés"

Ohh, így mindjárt más...

2017. dec. 14. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, és ez csak a én véleményem, de shounen kategória legjobbjai:

Hunter x Hunter (2011) - ez a #1

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Trigun -ez kicsit kilóg műfajilag, de nem teljesen

Kekkai Sensen - ez pl abszolút szubjektítv

Gintama

Hajime no Ippo

Mobile Suit Gundam 00 - mecha is

Hikaru No Go

Shijou Saikyou no Deshi Ken'ichi

Eyeshield 21

Ginga: Nagareboshi Gin

Nanatsu no Taizai

Tengen Toppa Gurren-Lagann

Yuu Yuu Hakusho

2017. dec. 14. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ohh, így mindjárt más..."

Hát bocs, hogy nem vagyok otaku. Bár régebben lenyomtam párat és jó néhány volt köztük, amelyik 3-4 rész után dobva lett. Bleach, Fairy, Tail, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Yuu Yuu Hakusho, Nanatsu no Taizai, DBZ, Code Geass, Psycho-Pass, Akame ga Kill, Black Lagoon, Kiseijuu, Fate szériák, Tengen Toppa Gurren-Lagann, No Game No Life, Zankyou no Terror, One-Punch Man, Drifters, Mob Psycho 100, Ergo Proxy, Noragami, stb. Ezeket mind végigvittem. Csak a HxH maradt ki. Lenne még mit sorolnom, de szép hosszú kis lista lenne. Ez csak a shounen listám. Talán... Franc tudja igazából hirtelenjében melyik milyen műfaj. Most jelenleg csak ezt a két animét viszem. :D

2017. dec. 14. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Aminek egy része nem shounen, és van rajta nem egy sokkal jobb cím is, mint a közepestől kicsit jobb One Piece.
2017. dec. 15. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!