Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A yuri on ice című animeben...

A yuri on ice című animeben Viktor meg fog halni?

Figyelt kérdés

A YouTube-on van egy videó amiben Viktor meghal+azt olvastam h kiderült h rákos es ezért halt meg. Biztos h meg fog halni ?

Es a második évad mikor jelenik meg? Remelem h csak hülye ki találmány az hogy meghal

#halál #anime #yuri #Viktor #jég korcsolya
2017. nov. 7. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog meghalni, és nincs bejelentve második évad.
2017. nov. 7. 16:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem hal meg? Most nagyon megkönnyebbültem

Egyébként tudom h nincs bejelentve a 2. évad,de szerintetek lesz?

2017. nov. 7. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rákos szöveg csak egy hülye elmélet volt arról hogy miért más színű Viktor korcsolyája az Openingekben. Rajongói belemagyarázás, semmi több.
2017. nov. 8. 13:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek ha Viktor visszatér akkor Oroszországban marad?vagy visszamegy Yurival Japánba
2017. nov. 11. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem a korcsonya miatt volt, hanem az arra utaló jelek miatt.

Viktor hirtelen ott hagyta a karrierjét, hullik a haja/kopaszodik, gyengèbbnek érzi magát, hamar elfárad, stb. Innen jött az ötlet, hogy Vityának valami betegsége van.

Második évad, vagy ova, esetleg mindkettő biztos, hogy lesz! Mert naggggyon csúnya leszek, de hatalmas sikert aratott, ergó szépen visszahozta a beleölt pénz x-szerést, naná, hogy megéri a studiójának azt kifacsarni még belőle, amit még lehet!

2017. nov. 11. 23:38
 6/8 A kérdező kommentje:
De szerinted Yuri es Viktor együtt maradnak????????
2017. nov. 12. 00:07
 7/8 antamka13 válasza:
szerintem nem hal meg egy darabig de aztán előbb utóbb mindenki elpatkol :D amúgy szerintem Viktor kitanítja Yurit és hirtelen vissza áll (ha a betegsége már ha van nem tesz neki kereszt be)hisz megmondták Vitya szereti meglepni a közönséget.
2018. márc. 21. 19:47
 8/8 Riely ***** válasza:

Tuti hogy nem beteg!

1. Ha az lenne nem engednék neki hogy sportoljon, meg nem is ihatna

2. Harminc körül van még szép hogy ritkul a haja, meg iszik is és gondolom nem kevés stresszel járnak az edzések meg a versenyek

2018. jún. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!