Yuri! On ice: szerintetek összehozzák majd viktort és yurit?
Nem 4 rész van. Holnap fog kijönni a hatodik rész :) Magyarra fordítva viszont lehet, hogy csak később jelenik majd meg indavideón. Ha egy picit tudsz angolul, akkor ajánlom neked a kissanime weboldalt. Itt van visszaszámláló mindig a következő részig. most 11 óra múlva jön majd ki a 6-ik része a Yuri on ice-nak :)
És hogy a kérdésre válaszoljak: Nem valószínű, hogy lesz romantikus szál ( sajnos :D ) mert még csak shounen ai tagot sem kapott, szóval valószínűleg csak egy fanservice sorozat amiben húzogatják előttünk a mézesmadzagot, de ennél több nem lesz, mint ami eddig volt :D ( Hú de örülnék, ha mégis lenne legalább egy csók :D )
Egyébként azt nem tudni, hogy hány részesre tervezik a sorozatot, de az biztos, hogy az első széria az 12 részes lesz :) De mivel ekkora nagy sikere van valószínűleg csinálnak neki több évadot is. Iszonyú sok rajongója lett viszonylag rövid időn belül, pedig még csak most jön majd ki a 6-ik rész :)
pedig ide az van irva műfajba, hogy shounen ai meg hogy homoszexuális,
kitudja mi lesz még belőle *-*
én szerintem még lesznek szaftos részek :P
#8.: amikor a kérdés kiíródott, még nem volt ott a shounen-ai műfaji besorolás, így ebben a hiszemben válaszoltunk akkor.
Bár szerintem ezt csak azoknak tették oda, aki nyavalyogtak, hogy "fúj, két fiú" meg "Yaoi on Ice" meg ilyenek, ettől még nem feltétlenül lesz shounen-ai (bár a shounen-ai és yaoi kifejezéseket japánban már nem használják, egységesen BL van, vagyis fiúszerelem). De mondjuk sportanime meleg karakterekkel is lehet még, tehát a homoszexualitás kategória szerintem abszolút rendben van. (A Shinsekai Yori se BL meg shoujo-ai attól, hogy az azonos nemű karakterek egy rész erejéig "egymásnak ugrottak", meg néha visszautaltak rá, hogy több van köztük, mint barátság.)
Itt még a mai napig nincsen odaírva,csak,hogy sport anime: [link]
December 22.fog megjelenni új rész angolul,úgyhogy 12részes lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!