He? kérdése:
Legrosszabb Anime?
Figyelt kérdés
a Boku no Pico nem számít nálam2017. szept. 17. 18:13
11/32 anonim válasza:
Toradora (ennél jöttem rá hogy nem bírom a tsunderéket :D)
Trinity blood
12/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki írt, lesz egy egész hetem ezeket megnézni :D
2017. szept. 18. 16:29
14/32 A kérdező kommentje:
talán igen, talán nem :P
2017. szept. 18. 16:41
15/32 anonim válasza:
A múlt évezred nem igazán jött be, sok az Amerika utánzat, pl
"Metropolis".
Vagy pl más okokból a
Ghost in the Shell
sem az esetem, bár az nézhető valamilyen szinten, bár kínlódtam végig.
Az új évezredből ami üres hatásvadászat és halálra untam magam rajta, a
Sten;Gates.
Kb a 6. résznél dobtam.
16/32 anonim válasza:
Accel World
Mahouka
11eyes
Ha csak TV animék játszanak.
17/32 anonim válasza:
Zetman. Nem sok animét utálok, sőt. Általában kimerül abban, hogy szimplán nem érdekel vagy idegesít. Na de ezt az animét számomra is meglepő módon tudom gyűlölni. xD
19/32 anonim válasza:
Nekem a Code Geass. Biztos, hogy van ennél rosszabb is, csak ugye válogatok. Viszont így, hogy rengeteg felől hallottam, hogy mennyire isten király a Code Geass nekem eddigi legnagyobb csalódásom, bűn rossz. Már itt is kritizáltam amúgy xd
20/32 anonim válasza:
#20 Ugyan... 6résszel a karakterek és azok kapcsolatainak felépítését és megalapozását nem várta meg. Tény, a S;G nem egy olyan sorozat, amit az tesz "éretté", hogy térdig járnak a vérben és csöcsben es mindenkinek szar gyerekkora volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!