Mi az a Tokyo Ghoul :re?
A RE jelentése vissza/újra.
REplay=újrajátszás,REturn=visszatérés,RE
new=újjászületni,
REconnect=újracsatlakozni.
Na :D
A manga kettő részre van osztva. A Tokyo Ghoul mangának egy részét feldolgozta az anime, de sajnos rengeteg változtatással. Érdemes teljesen külön kezelni a kettőt. A Tokyo Ghoul:re pedig a Tokyo Ghoul manga folytatása 2 éves időugrással. Ami azt illeti, ez még ma is fut, hetente jelenik meg új fejezet :)
A mangát tehát érdemes a legelejétől olvasni.
AnimeAddicts-on magyar fordításban letölthetőek vagy online olvashatóak a fejezetek. Azonban a Tokyo Ghoul-ból csak olyan 60 fejezet van lefordítva (a többit sajnos csak angolul találod meg, de fordító segítségével szerintem menni fog), a Tokyo Ghoul:re fordítása (én fordítom egyébként már két éve :D ) pedig a 102. fejezetnél tart, folyamatosan készítem.
A tg:re fejezetek AnimeAddicts-ra későn kerülnek fel, de facebook oldalunkra (Tokyo Ghoul HUN) töltöm fel őket először, bár ott ugye nem olyan jó mangát olvasni.
Remélem segítettem, és ha van kérdésed a tg-vel kapcsolatban, csak nyugodtan, azt hiszem elég jól értek hozzá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!