Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Nem-animésként megnéznél egy...

Nem-animésként megnéznél egy másfél perces videót, és elmondanád, mit jelent számodra, te hogyan értelmezed?

2017. jún. 14. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Neee basszus! Tegnap barátaim ezt a zenét hallgattak (animések) és kérdeztem mi a neve, de nem tudták megmondani (*≧w≦*)

Köszönöm!

Nekem tetszik ;3

2017. jún. 14. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Szomi, nem vagyok animés, de a TG-t pont láttam. :D Imádom ezt a zenét, kívülről tudom. :3 :D

Haveromékat kirázza tőle a hideg, ők egyáltalán nem néznek animéket. :)

2017. jún. 14. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan volt mint 1 filenlozetes tok sok erdekes karakterrwl. Tobbszor akartam mar elekzdeni anmiezni de mindig elriaszt az h rajzfilm plusz h a legtobb japanul van ami nekem tok szokatlan es az angol/magyar szinkron is altalaban vallalhatatlan :(
2017. jún. 14. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:

1: Na, örülök, hogy ráleltél általam :).

2: Én is, még énekelni is szoktam három nyelven xd.

3: Ez egy opening, magyarul főcímdal. Az miért riaszt el, hogy rajzolva van? A rajzfilmek is olyanok, mint az élőszereplős filmek/sorozatok. van, ami fiatalabb korosztálynak készült, van, ami érettebbeknek (sőt, animék esetében a legtöbb ilyen) vagy felnőtteknek. Ha arra a sztereotípiára gondoltál, hogy a rajzfilmek (csak) gyerekeknek valók.

Amúgy szerintem könnyen meg lehet szokni a japánt. véleményem szerint egy gyönyörű nyelv.

2017. jún. 14. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Tokyo ghoul egy rossz anime. Weebeknek tetszik csak.
2017. jún. 15. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:

5-ös, 2-es vagyok, mint írtam nem vagyok animés, mégis imádom, akkor most azt magyarázd el, hogy hogy lehetek weeb. <3

Kérdező én csak eredeti nyelven tudom. :c

2017. jún. 15. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok animés, de láttam már pár videót (barátom animés) és ez nem tetszett, nehéz megmagyarázni miért, de olyan furcsa
2017. jún. 16. 12:54
 8/9 anonim válasza:
100%
5 perce fejeztem be a Tokyo Ghoul-t és eskü sírva fakadok. Nem rég kezdtem el anime-ket nézni, de ez egyszerüen bámulatos volt. Én imádtam minden egyes pillanatot belőle. 😍
2017. júl. 4. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
27%
Nekem tetszik. Szép,érzelmes dal. Többször kivertem rá.
2017. júl. 4. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!