Nem-animésként megnéznél egy másfél perces videót, és elmondanád, mit jelent számodra, te hogyan értelmezed?
Neee basszus! Tegnap barátaim ezt a zenét hallgattak (animések) és kérdeztem mi a neve, de nem tudták megmondani (*≧w≦*)
Köszönöm!
Nekem tetszik ;3
Szomi, nem vagyok animés, de a TG-t pont láttam. :D Imádom ezt a zenét, kívülről tudom. :3 :D
Haveromékat kirázza tőle a hideg, ők egyáltalán nem néznek animéket. :)
1: Na, örülök, hogy ráleltél általam :).
2: Én is, még énekelni is szoktam három nyelven xd.
3: Ez egy opening, magyarul főcímdal. Az miért riaszt el, hogy rajzolva van? A rajzfilmek is olyanok, mint az élőszereplős filmek/sorozatok. van, ami fiatalabb korosztálynak készült, van, ami érettebbeknek (sőt, animék esetében a legtöbb ilyen) vagy felnőtteknek. Ha arra a sztereotípiára gondoltál, hogy a rajzfilmek (csak) gyerekeknek valók.
Amúgy szerintem könnyen meg lehet szokni a japánt. véleményem szerint egy gyönyörű nyelv.
5-ös, 2-es vagyok, mint írtam nem vagyok animés, mégis imádom, akkor most azt magyarázd el, hogy hogy lehetek weeb. <3
Kérdező én csak eredeti nyelven tudom. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!