Mit gondoltok ezekről az animékről? 15/L
Chrno Crusade
Gakkou Gurashi
Gankutsuo
Ga Rei-zero
Gosick
Hakushaku to Yousei
Jormungand
Kamisama Hajimemashita
Kamisama no Memo-chou
Kurozuka
Monogatari széria
Pandora Hearts
Reikenzan
Rokka no Yuusha
Sengoku Basara
Subete ga F ni naru
World Trigger
Zetsuen no Tempest
Tetszenének nekem?
Szeretem:
Jól felépített romantika
Jó főszereplő, mellékszereplők (szerintem mindenki)
Átgondolt háttérsztori
Fantasy
Seinen
Akció
Romantikus
Nem bírom;
Gyökér főszereplő
Haszontalan mellékszereplők és szálak
FILLEREK
Lezáratlan történet
Harem
Fanservice/Ecchi
Régi rajzolás (hatalmas szemek, nagy fej)
Játék stílus (pl. Sword Art Online)
Yaoi/Yuri (SOHAA)
Tsundere
Yandere
KÖSZII!
Ezek közül amit láttam, szerettem, jónak találtam, és lezárt is:
Gosick
Innen a Kami-sama Hajimemashita-t láttam (még csak 2 évadot láttam de úgy tudom 3 évados)
-romantikus
-fantasty
-háttér sztori
-akció
Én meg pont,hogy a Chrono Crusade-et láttam.A romantika inkább a vége felé jön elő.(legfőképp a lezárásnál)Egy jelenet asszem volt ecchi-s,de szerintem azt még ki lehet bírni.Rosette lehet,hogy egy kicsit gyökér,de hidd el,nagyon szerethető karakter(bár nekem Chrono a kedvencem)
Szerintem nézd meg,nagyon jó kis anime!
Kérdező, nem fontos számodra, hogy minden, általad kedvelt műfaj egyszerre jelen legyen a kívánt animében?
Ettől függetlenül a leírásodnak tökéletesen, egészében megfelel a
Boku Dake Ga Inai Machi
(Bár a listádon nem szerepel, mert a listádon levőket
nem ismerem, azokhoz nem tudok hozzászólni.)
Ja, és teljesen passzol továbbá a leírásodra (leszámítva, hogy klasszikusan nagy szemekkel rajzoltak) :
Kokoro Connect
Azonban a normál, 13 részes évadon túl nagyon megéri megnézni a 4 OVA special folytatását, mert onnantól kezd igazán izgalmassá , és még tartalmasabbá válni.
Alapvetően jellemfejlődésről szól, felnőtté válásról (enyhe misztikummal) - azt vettem észre, hogy 16 alattiak számára csak a felszíne szokott átmenni, és unalmasnak hiszik, tehát nem biztos, hogy neked való, de... azért érdemes próbát tenned vele.
Ez nem aféle hatásvadász kamasz anime, hanem felnőtteknek, valamint érettebb kamaszoknak szánt, de ha egyszer neked seinen kell, hát.... te tudod. :) Akkor hajrá. :)
Köszi mindenkinek! :) Nem fontos hogy minden műfaj egyben legyen.
Erased-et és Kokoro Connect-et láttam már.
Seinen-t és shounen-t kedvelem,shoujo-t ritkán nézek. (Toradora volt e legjobb amit eddig láttam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!