Attack on Titan kerdes? Miert?
Ez elég bonyolult, ha valaki csak az animét nézi. Bár személy szerint én sem teljesen vágom a sztorit, elég wtf. Na mindegy, SPOILER
Berthold, Reiner, Annie és egy barátjuk, Marcel (akit megevett Ymir titánja) egy kontinensről érkeztek ide, a Paradicsom nevű szigetre, ahol a falak is vannak. Több emberi faj van, az egyik lenyomta a másikat, a szigetre menekült a vesztes fél, de vannak olyanok, akik mégis a kontinensen maradtak. Na ilyen ez a négy is. Őket kiválasztották a feladatra, hogy alakváltók lehessenek, beléjük nevelték, hogy a szigeten élőknek meg kell halniuk, majd odaküldték őket. A feladatuk még többek között megszerezni azt az erőt, amit Eren birtokol, gondolom ezért is nem egy támadással pusztították ki az emberiséget. Személyes okok miatt valószínűleg Marcel-t is meg akarják bosszulni, de lehet, hogy ezt már én kombinálom túl.
Megpróbáltam röviden összefoglalni, de őszintén szólva még én is belekavarodtam párszor. Remélem azért a lényeg érthető ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!