Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Attack on Titan kapcsolatos...

Attack on Titan kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Miért mondják azt a sorozatról, hogy csak egy hajszál választja el a yaoi-tól? Néhányan ezért sem nézték végig. Miért van ennyi yaoi attack manga?

hetero vagyok nincs velegondom csak érdekel

Talán azért mert túl sok a férfi főszereplő?

2014. aug. 21. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt mondja az még nem látott yaoit. Mutass neki egyet, biztosan rájön hogy ennek semmi köze hozzá.

Hogy miért lett ilyen a fandom? Mert híres lett az anime/manga, itthon még olyan haverom is megnézte aki eddig hülyének nézett hogy animéket nézek. Ezzel együtt jöttek a yaoi fangirl-ök, akik minden animéből yaoit csinálnak ha 1-nél több hímnemű van benne. Már rég elfelejtették hogy ebben az animében vér folyik, és emberek halnak meg, nem pedig valami szexuálisan túlfűtött hentai.

2014. aug. 21. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Az eredeti mangában-animében nem mondhatnám, hogy van yaoi, sőt. Ami megerősített homoszexuális canon tartalom, az eddig összesen egy darab leszbikus szál volt, a férfiak közötti kis szikrákat tényleg inkább a fanok nagyítják fel, még akkor is, ha nem nagyon van, mondhatni nincs.

Egyedül Reinernek volt egy eléggé gyanús megszólalása, amin azóta vitatkozik mindenki, hogy most tényleg meleg-e vagy aszexuális vagy hogy van.

Hogy ki mit lát bele az animébe, az egyénfüggő. Én személy szerint nem értem azokat, akik Erwint Rivailleal shippelik, miközben ez az egyik legnépszerűbb ship, mások azt nem értik, miért shippelem Rivaillet a korkülönbség ellenére Erennel.

Bár az tényleg kérdéses, hogy ennyi nemileg érett férfi mikor kezd el egymás felé kacsintgatni ilyen helyzetben (mondjuk elismerem, itt azért lányok is vannak)...

2014. aug. 22. 08:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem az előttem szólókkal, csak a fangirlök miatt van az egész, de végül is, ennyi erővel minden animét "egy hajszál választ el a yaoitól", akit tudnak, össze akarnak hozni. De egyébként nincs benne semmi olyan, csak Ymirről vagyok meggyőződve, hogy leszbikus :D (ő szépen össze is jöhetne Historiával :3) Szóval, tényleg, ebben az animében a szerelmi szál a legelhanyagoltabb, sőt, ha van is, többségében az is csak a fanok fantáziája miatt. Vér, harc, minden egyéb van, de yaoi csak a fanartokon :)
2014. aug. 22. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Attack on Titan Yaoi? :D:D Akkor a Naruto az micsoda?:D Egy srác beteges hajszája egy másik srác után :D
2014. aug. 22. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

3: Ymir és Historia kapcsolata hivatalosan is meg van erősítve, bár nem tudom, mennyire tudnának összejönni... amikor Historia utoljára beszélt Ymirről épp elküldte a francba...

4: Meglepetés: Az Attack on Titant megszavazták a tavalyi év második legjobb BL/yaio animéjének.

2014. aug. 22. 09:32
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, ment a zöld
2014. aug. 23. 09:55
 7/7 MikasaJaeger válasza:
Semmiképpen nem yaoi, és aki végig nézte (még sajnos csak 25 rész(anime), de mangában már folytatják), tisztán leszűrhető hogy ez egy fantasy, horror (?), illetve "blood"-os anime/manga. Azt hogy rengetek kép van már fent a neten Eren x Levi "kapcsolatról" semmit sem jelent, és semmiféle hajszál nem választja el, mert nincs benne bu**lás, se semmi! Valóigaz, hogy a fangörlök találták ki, és rengetek Facebook-csoport is szól már erről a kitalációról, de semmi köze a valósághoz, lehet, hogy valakinek (pl. nekem) feltűnt az is, hogy Petra és Rivaille még talán "házasodni" és készültek, mert amikor jönnek vissza felé, odamegy Petra apja, és elolvassa Petra levelét Levinek. Szóval.. Egy szó mint száz: A Shingeki no kyojin-nak SEMMI KÖZE NINCS A YAOIHOZ!
2014. okt. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!