Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik ez az anime? (testvérsz...

Melyik ez az anime? (testvérszerelem)

Figyelt kérdés

Csak olvastam róla valahol, ezért nem tudom az egész történetet. Van egy lány, aki nagyon szereti a hentai-t és van pár játéka is ezzel kapcsolatban és a fiú testvére (lehet, hogy csak féltestvére) rájön, és utána egymásba szeretnek. Tudom, hogy nagyon kevés információt adtam meg, de hátha valaki ráismer.

Ja és, nem, nem vagyok beteg és nincs semmilyen probléma a fejemmel, egyszerűen csak érdekel. NEM KELL ELÍTÉLNI! Még nem néztem ilyen témájú animét és egy kicsit félek is tőle.

2017. márc. 16. 23:18
 1/3 anonim ***** válasza:

OreImo

Az első évad még nem frontálisan erről szól, sokkal inkább futó gag. A második megy el teljesen abba az irányba, plusz ettől függetlenül is szar.

2017. márc. 17. 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:
OreImo, 2napja, hogy végignéztem, és rendesen felk*rta az agyam.
2017. márc. 18. 02:23
 3/3 Agnarr ***** válasza:
A története viszonylag jó, de a témát nagyon is csak felszínesen érinti.
2021. máj. 8. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!