Testvérszerelem/vérfertőzéses anime? Nem manga!
Kedvelem az Animéket méghozzá egy olyan témát ami tényleg undorító lehet másoknak. Rajongok a testvérszerelem, vérfertőzésről szóló animékhez. Itt nem feltétlenül hentai-ra gondolok. Mivel nekem nincs testvérem így nyugodtan szerethetem ezt a témát. Amikor azt mondom testvérszerelem nem Yaoi-ra meg Yuri-ra gondolok. brother conflict-et is ismerem. Tudom hogy igen kevés ilyen anime van mert a japánok nem néznek ilyeneket. Mangát ne mondjatok lehet hogy 90%-ba manga az anime de én akkor is utálom! Már megnéztem a KissXSis-et meg az OVA-kat is meg az Angel Sanctuary-t, Meg a Szerelmes vagyok a húgomba címűt is. Esetleg van még?
Előre is köszi :)
A vérfertőzés címkére ezeket adta ki a kereső animeaddicts-on:
-Akane-Iro ni Somaru Saka
-Aki Sora
-Candy☆Boy (bár ez azt hiszem Yuri)
-Koi Kaze
-Kurenai
-Onegai Twins
-Vampire Knight
És ezenkívül van még jópár darab.
Ajánlom animeaddicts-on keress rá a témáknál a "vérfertőzés", "tiltott szerelem", címkékre.
Nagyon köszi :) A Yosunga no Sorát is láttam meg a Vampire Knight-ot is bár az nekem túl romantikus volt.
Én is fenn vok AnimeAddicts-en köszi a linkeket!
Ui: ha nincs Addicts-en ne link se online akkor hol találom?
(Se Yue Tube, se Indavideo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!