Az akatsukiban kik a legerősebb shinobik a naruto-nan?
Ki a legerősebb ninja az akatsukiban?
Itt a szerintemi sorrend:
Itachi,Obito,Pein,Konan,Kakuzu,Sasori,Deidara,hidan.
Szerintetek? (azt tudom, hogy Itachi a legerősebb és obito csak utána jön)
Hát az Itachi vs Obito az sztem szoros lett volna, de hozzájuk sorolnám Nagatót is, mivel anno Edo Tenseiként az Itachi-Naruto-KillerBee trió kellett,h legyőzze őt...
Konan nem volt nagy szám, csak az utolsó húzása ért vmit, mikro megpróbálta megölni "Tobit", de ahhoz meg elő kellett készülni már jóval a harc előtt.
Obito, Itachi, Pein, Deidara, Kisame, Kakuzu, Hidan, Sasori, Konan, Zetsu
sztem kb igy :D ber lehet hulyeseget beszelek.. de sztem az Obito-itachi-pein ugyanolyan erosek, nem tudok valasztani kozoluk :D
:) deidara az egyik leggyengébb:D, kakuzu viszont az egyik legerősebb..:D nem jó a sorrended :) amúgy konan erős :) sasorit is legyőzte régen:D úgy került be sasori.
itachi legyőzné obitot, nem lenne elég itachihoz hogy átengedi magán a dolgokat obito:). a legtapasztaltabb shnobin ez nem fogna ki:D
ja amúgy kisame-t tenném sasori, és kakuzu közé :D.
a 2. hokagét kakuzu ölte meg amúgy :)
HA NEM OLVASOD A MANGÁT, AKKOR NE OLVASD EL, MERT TARTALMAZHAT SPOILERT!!!
Manga jelenlegi állását nézve mindenképpen, Naruto, hiszen Kakashi említette, hogy már túl szárnyalta a Hokagéket is emelett rendelkezik a hat út senjutujával és birtokolja az összes bijjut, ha jól emlékszem.
Aztán Sasuke a felébresztett Rin'nenganja miatt.
Majd ide lehet sorolni a Madarát, aki Rikudou Sennin erejével bír.
Talán most ők így a legerősebb karakterek....De rajtuk kívűl van még rengeteg nagyon erős shinobi, csak nem azon a szinten mint ők.
Akiket írtál, lényegében a jelenlegi karaktereknek nem lenne nagy falat egyik sem. Ha követed a Mangát is akkor gondolom tudod miről beszélek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!