Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az akatsukiban kik a legerőseb...

Az akatsukiban kik a legerősebb shinobik a naruto-nan?

Figyelt kérdés

Ki a legerősebb ninja az akatsukiban?

Itt a szerintemi sorrend:

Itachi,Obito,Pein,Konan,Kakuzu,Sasori,Deidara,hidan.

Szerintetek? (azt tudom, hogy Itachi a legerősebb és obito csak utána jön)

2014. máj. 14. 02:40
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Szerintem:

1. Obito

2. Itachi

3.Konan/Pein

2014. máj. 15. 11:54
 12/23 anonim válasza:

Sőtt inkább Konan a 2. mert jól megfingatta Obitót. :D

1.Obito

2.Konan

3. Itachi/Pein

2014. máj. 15. 11:55
 13/23 anonim ***** válasza:

Konan kb. szart se ér alapból. Azt a jutsut, amivel megakarta ölni Tobit, is csak azért tudta megcsinálni, mert sok ideje volt rá felkészülni. Előtte az Eső flauban Jiraiya 2 mozdulattal győzte le: lefújta olajjal, amitől összetapadt, majd elfogta a hajával... Ennyit ért Konan (de azért még dugnám!)

Számomra:

1.Nagato

2.Obito-Itachi

3.Kisame

2014. máj. 15. 12:00
 14/23 anonim ***** válasza:
hogy lenne mar konan erosebb mint itachi meg pein??? konana a leggyengebb zetsu utan.. az hogy volt neki 1 normalis jutsuja az nem jelenti az hogy erosebb.. hogy lehet 1 sharingan es egy rinnengan hasznalo ele tenni?? meg 1 olyan ele akinek annyi chakraja van mint 1 jinchurikinek? vagy egyalatalan deidara, kakuzu, sasori, es a halhatatlan hidan ele tenni -.-
2014. máj. 15. 12:47
 15/23 A kérdező kommentje:

Hallod... sasorit konan legyőzte :) lásd majd: naruto ultimate ninja storm revolution.. exkluziv 50Perc akatsuki story (amit a naruto iroja csinalt) úgy került be sasori, hogy konan legyőzte őt. És azt ki modnta hogy erősebb mint itachio,obito,pein-nél?

Szerintem: Itachi,Obito,Pein.. hisz a Nagato-t ő győzte le.. ha nincs ott itachi, akkor killerbee-t és narutot elfogta volna nagato.

2014. máj. 15. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja és megnéztem volna Obito hogyan győzi le kabutot... legyezőcsapkodással:D.. Itachinak ment.. egyedül is ment volna. sasuke semmit nem csinált.. ja és azt nem veszitek figyelembe, hogy kabutot nem szabadott megsebezni:) + megölni.. így nem is támadott itachi .. edo tensei miatt.. ha ez az előny nincs kabutonal kb fél perc lett volna a match..
2014. máj. 15. 13:28
 17/23 anonim válasza:
A papír anygal jutsujával szinte sebezhetetlen, Obito ellen is csak azért veszített mert elhasználta az összes chakráját arra az egy jutsura és megszünt a papír angyal technika.
2014. máj. 15. 14:20
 18/23 anonim ***** válasza:

12:47-es vagyok, kerdezo en a 11:55-esnek irtam amit irtam mert azt irta hogy konana erosebb mint itachi meg pein, egyebkent meg nem jatszottam a jatekkal de nem tudom elkepzelni hogy sasori vesztett konan ellen, ha igen akkor is szerintem kisame,deidara,kakuzu es hidan ellen vesztene. ha legyozta akkor is a sorrendem:

itachi-obito-pein (nem tudom eldonteni)aztan Deidara, Kisame, Kakuzu, Hidan, KONAN, es sasori meg zetsu..

2014. máj. 15. 16:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Nehéz a kérdés, mert Nagatot a 2 rinnengan nagyon megerésítette, ahogy Obito-t is az az egy amit átültetett, egy apróbb spoiler, de a múltheti mangában Obito azt modta, hogy a rinnengan önmagában is hatalmas chakra-t tárol.

Pein>Obito>Itachi>>>többiek

2014. máj. 15. 21:48
 20/23 A kérdező kommentje:
najó.. kakuzu az egyik elgerősebb tag.. deidara meg az egyik leggyengébb :).. És Pein smmit nem csinál obito ellen :/ mert pont rossz ellenfelek lennénerk.. shinra,chibaku,banshou, meg minden kikőve..pein-t obito legyőzné. Itachit viszont már nem. Nem hinném hogy itachi egy pein ellen veszítene.. obitonál még szoros lenne:) Nagatot is itachi győzte le.. killer+naruto elbukott volna
2014. máj. 15. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!