Ismertek ilyen animét?
Olyan animét keresek ami arról szól, hogy egy egyébként csúnya/csúnyácska, esetleg kövér lány teljesen "átváltozik", megszépül viszont nem valami csoda miatt hanem kemény munkával. Esetleg szerelemet is így, eközben talál.
Ismertek ilyet?
Nincs.
1. A japánok történelmileg jóval többet éheztek, mint akár európaiak, akár mások, így az alap "lány" típus is jóval vékonyabb mint nyugaton.
2. Miért lenne? Az anime minden, csak nem valósághű, de azt azért már ők se tudnák beadni, hogy azért, mert a lány kizárólag vékonyan érezné jól magát, megszépül, megjavul az élete, szerelembe is amiatt esik stb... Ez azért "enyhén" elferdítené a valóságot.
1. Nem azt írtam, hogy legyen 2 tonna a lány, de láttam már animében kövérebb lányt.
2. Nem a japán szépségideál kialakulásának történelmi hátterére voltam kíváncsi.
3. Nehezen hiszem, hogy ne létezne olyan anime ami akár csak részben megfelelne a hatalmas elvárásaimnak, főleg, hogy filmben már láttam ilyet. Ja és az anime csak klasszikus értelemben véve a japánok sajátja, de bőven láttam már pl koreai animét is.
Bocs én sem ismerek ilyen animét. Annyit viszont hozzáfűznék hogy az anime csakis japán lehet ha koreai akkor az nem anime
Anime=Japán rajzfilm
nem létezik olyan hogy koreai japán rajzfilm max csak leutánozták a dizájnt de ennyi. ha esetleg valahol azt olvastad hogy az is anime akkor az a cikk író feltételezhetően informálatlan volt.
Am nem akarok vitázni csak szúrta a szemem ez a kijelentésed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!