Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ismertek ilyen animét?

Ismertek ilyen animét?

Figyelt kérdés

Olyan animét keresek ami arról szól, hogy egy egyébként csúnya/csúnyácska, esetleg kövér lány teljesen "átváltozik", megszépül viszont nem valami csoda miatt hanem kemény munkával. Esetleg szerelemet is így, eközben talál.

Ismertek ilyet?

2017. márc. 16. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nincs.

1. A japánok történelmileg jóval többet éheztek, mint akár európaiak, akár mások, így az alap "lány" típus is jóval vékonyabb mint nyugaton.

2. Miért lenne? Az anime minden, csak nem valósághű, de azt azért már ők se tudnák beadni, hogy azért, mert a lány kizárólag vékonyan érezné jól magát, megszépül, megjavul az élete, szerelembe is amiatt esik stb... Ez azért "enyhén" elferdítené a valóságot.

2017. márc. 16. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:

1. Nem azt írtam, hogy legyen 2 tonna a lány, de láttam már animében kövérebb lányt.

2. Nem a japán szépségideál kialakulásának történelmi hátterére voltam kíváncsi.

3. Nehezen hiszem, hogy ne létezne olyan anime ami akár csak részben megfelelne a hatalmas elvárásaimnak, főleg, hogy filmben már láttam ilyet. Ja és az anime csak klasszikus értelemben véve a japánok sajátja, de bőven láttam már pl koreai animét is.

2017. márc. 16. 14:57
 3/5 A kérdező kommentje:
De azért köszi.
2017. márc. 16. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Bocs én sem ismerek ilyen animét. Annyit viszont hozzáfűznék hogy az anime csakis japán lehet ha koreai akkor az nem anime

Anime=Japán rajzfilm

nem létezik olyan hogy koreai japán rajzfilm max csak leutánozták a dizájnt de ennyi. ha esetleg valahol azt olvastad hogy az is anime akkor az a cikk író feltételezhetően informálatlan volt.

Am nem akarok vitázni csak szúrta a szemem ez a kijelentésed :D

2017. márc. 16. 16:36
 5/5 Barbarusz07 válasza:
Szia, nem tudom, hogy még kell-e a kérdésedre válasz, de azért írok, mert tudok egyet. :D Az anime neve Watashi ga motete dousunda. Ez egy eleinte kövér lányról szól, bár nem kemény munkával lesz kövérből karcsú, de semmi varázslat nincs benne. Amiután vékony lesz, kiderül, hogy egy gyönyörűszép lányról van szó és lesz pár udvarlója. Hát igen, annyit érdemes tudni még, hogy ez egy hárem anime, de én nagyon élveztem, szerintem nagyon vicces és romantikus is, de nem annyira nagyon komoly sztorival rendelkezik, ha olyat kerestél volna, mint ahogy mondtam, nagy szerepe van a humornak is. Remélem tudtam segíteni! :)
2023. nov. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!