Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi ennek az animének a címe? :D

Kana-chan kérdése:

Mi ennek az animének a címe? :D

Figyelt kérdés
Kb. erről szólt az első rész mert csak azt néztem meg : Barna haja volt a fiunak aki összeszedte a testvéreit akik átváltoztak mosómedvékké. Ez valamilyen mosómedve klán lehetett mert utána láttam más állatokat (embereket) akik meg borzok voltak és stb..... Ezt még tavaly láttam szóval ha valaki segítene nekem azért nagyon hálás lennék :D !!

2017. márc. 4. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon nagyon bizonytalan tipp de nem lehet, hogy te az Uchouten Kazoku című animéről beszélsz?
2017. márc. 5. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mosómedve volt, hanem tanuki (nyestkutya, a legendák szerint varázs erejű lények). Ha így keresel rá több eszélyed van. Lehet, hogy a 'a tanukik birodalma pom poko'-ra gondolsz (nem láttam, de tudom hogy a szereplők egy része tanuki akik emberré tudnak változni)
2017. márc. 5. 11:48
 3/3 CsonkaB válasza:
0%
XD ez mekkora ****** gyerekek, ,mosómedvékké változnak emberek :D Mi a ***** XD és 20 éves emberek meg nézik, te atya ég. Nagy baromság
2017. márc. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!