Kamisama kérdése:
Mi ennek az animének a címe?
Figyelt kérdés
Láttam instán kivágott jeleneteket egy animéből, egy fiú folyton azon gondolkozik a sorozat alatt, hogy mi lehet a neve a lánynak.sokszor mondogatja "hogy hívnak..ki vagy..mi a neved.."meg hasonlók. Aranyosnak tűnik de nem tudom a címét..tudnátok segíteni?2017. febr. 5. 00:14
2/4 anonim válasza:
Kimi no Na wa. (Your Name) ?
Mozifilm, még nem jött ki a BD-lemez, ezért maximum mozis kínai feliratra égetett angol felirattal található meg. Van, aki szerint nem olyan borzasztó a minősége, van, aki szerint meg az, én nem tudom, mert nem néztem meg. Mivel nem láttam, így nem vagyok benne biztos, hogy ezt keresed (ehhez tényleg egyszerűbb lenne linkelni a videókat/gifeket/képeket), de az előzetesben volt ilyen jelenet.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez egyértelműen a Kimi no na wa.
Magyar feliratot még én se találtam rá (pedig már 5 hónapja hogy megjelent), én is csak repülőn láttam angol felirattal. De jó film, nagyon ajánlom😉
4/4 A kérdező kommentje:
Valóban ezt kerestem, köszi!:)
2017. ápr. 15. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!