Mukami Enikő kérdése:
Mi ennek az animének a címe?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam ezt a képet egy videóban, de a címét se kommentben se leírásban nem találtam >.<
2017. febr. 11. 15:23
1/5 anonim válasza:
Sajnos lövésem sincs ,de egy tipp ,hogy megtaláld: a kép alsó sarkában egy Animegyetem logó van,tehát az egyik videóban biztos megtalálod ha nagyon kíváncsi vagy✌
2/5 anonim válasza:
Meggyőződésem, hogy ezt már láttam. A karakterdizájn és a jelenet is nagyon rémlik, visszapörgettem a szezonokat MAL-on 2010-ig, de egyszerűen nem bírok rájönni.
3/5 A kérdező kommentje:
Első, tudom, onnan screeneltem ki de nem találom :D
Próbáltam a google képkereső funkcióját is, de csak annyit dob ki rá hogy "Anime"
Második, ha valami eszedbe jut szívesen várom, addig is rejtély marad mi ez XD
2017. febr. 13. 18:15
4/5 A kérdező kommentje:
Heló, ha valakit még érdekel de nem találta meg, akkor meglett XD Devil Survivor a drága :D
2017. márc. 12. 18:16
5/5 anonim válasza:
Akkor valószínűleg valami anime on crack youtube poop videóból ragadhatott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!