Ismertek ilyen animéket? Pl. :Death parade, Angel Beats, Attack on titan, Charlotte
Hát,most lehet "piszkálni" (trágárszűrő nem szeretne ha kiírnám) a kérdezőt,hogy most mé nem jó meg ilyenek,de ő megmondta mit akar,nem az átlagosat,hanem úgy a shounen animék 2%-át keresei.(Sok sikert hozzá,én se ismerek többet.)Amúgy meg valszeg nem horoort akar,haa már ott a Charlotte,fanservie meg a Attack on titánba pl.0 %-ban van.Lehet most itt izélni,hogy jaj mer neki semmi se jó,de te vagy bal....,ha nem a kérdésére válaszolsz.
Am,bocs,de én se fogok a kérdésre válaszolni,mert nem tudok,(én legalább tudom,hogy nem tudok),szal ja,meglehet kövezni!
Amúgy ja egy kicsit agresszív vagy kérdező!Mit ártottak neked szegénykék?
Ok,mondjuk értetlenek,de hát ez van.
Ám ha tényleg nincs több ilyen anime,akkor az azt jelenti,hogy ez az össz 2%-nyi csoda!:D
Azt írtam vagy láttam vagy mikor belenéztem nem tetszett.
Láttam a Bakemono no ko-t és a Psycho Pass is.Nos,ha ez volt minden problémád,remélem most már boldog vagy és elnézést,hogy nem fejtettem ki bővebben.
Megírnád nekem hogy melyik sorban csesztelek le konkrétan?
Meglehet,hogy kissé támadó hangnemben írtam,elnézést kérek érte,nem ált szándékomban megsérteni.
Szó szerint sehol, csak egy kis él érezhető a hozzászólásaidban.
Nem sértettél meg, nem kell bocsánatot kérned, csak zavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!