Tudtok Jun Maeda sztorijaira alapuló animékhez hasonlót?
Régebben láttam már Jun Maeda sztorijaihoz hasonló animét, konkrétan olyat aminek a 'forgatókönyvét' (asszem ez az animéknél a manga) ő írta, mert mindig is szerettem az olyanokat. Amikor a Charlottét elkezdték vetíteni (vagyis inkább feliratozni) már akkor az anime függője voltam. Jelenleg a Charlotte a kedvenc animém, mellesleg láttam jó néhányat.
A kritériumok:
Lehetőleg legyen benne szerelem, persze ez el hanyagolható
Grafika Charlotte-hoz hasonló
Viszont NEM kell Jun Maeda munkájának lenni, mint azt már említettem elég ha csak hasonló :)
'Fantasy' legyen, persze ez is hanyagolható
Legyen benne olyan rész ami szomorú (pl. Angel Beats vége, Charlotte-nel amikor Ayumi elhúnyt, illetve a vége)
Amiket már láttam:
Charlotte
Angel Beats!
Clannad és Clannad After Story
Shigatsu wa Kimi no Uso
... meg még több, de egyenlőre ezek jutottak eszembe.
Amiről hallani nem akarok az a Little Busters!, mert mit ne mondjak nem izgat a sztorija.
Az arra vonatkozó válaszokat, hogy milyen rossz az ízlésem, kérem hanyagoljuk.
Akik válaszolnak azoknak nagyon szépen köszönöm! Lehetőleg minél többen, ha lehet, mert eléggé szeretnék nézni valamit. Még egyszer, nagyon szépen köszönöm előre is! Szép napot :)
Szóval kicsit szomorkás, kicsit megható stb. Kukkants bele ezekbe hátha netán jó neked:
Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - az első évad nagyon jó, romantikus vígjáték, drámával
Nagi no Asukara
Natsuyuki Rendezvous
Guilty Crown
Death Parade
Anohana
Noragami
Tasogare Otome x Amnesia
Kokoro Connect
Kobato
Hyouka
Remélem 1-2-őt még láttál, vagy elnyeri tetszésed.
Toaru Majutsu no Index
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!