Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ismertek ilyen animéket? Pl....

Ismertek ilyen animéket? Pl. :Death parade, Angel Beats, Attack on titan, Charlotte

Figyelt kérdés
Olyan animét keresek aminek beszippant a világa.Amiket példának írtam nagyjából egy dolog köré épülnek,érzelmesek,jó a háttérzenéjük,szépen vannak megrajzolva.Számomra ezek jó példák a "jó anime" kifejezésre.Elég sokfajta animét megnézek,de mivel lány vagyok szeretem,hogyha van benne egy kis romantika,de ez nem tartozik a kikötéseim közé.Nem azt a tipikus shounen animét keresem-bár láttam egy jó párat ami tetszett-hanem komolyabbat.

2016. dec. 31. 15:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%

Ao no exorcist

Inuyasha

Magi

Tokyo Ghoul

Pandora Hearts

Shaman king

Akame ga kill

Deadman Wonderland

Owari no Seraph

áh, fene írogasson ha nem felel meg semmi, inkább regisztrálj ide, és keress magadnak: [link]

2017. jan. 1. 10:02
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Tehát legyen shounen, egy univerzummal ami magával ragadó. Fogalmazzon meg egy mindenki által ismert eletigazságot, de ne legyen a karakter se túl erős azonnal. Legyen szép a rajzolása is, de ne tartalmazzon fanservicet és túl klisés se legyen? Nem túl sok kikötés ez egy shounenhez? De talán akkor FMA:B és Yu Yu Hakusho
2017. jan. 1. 12:03
 13/30 anonim ***** válasza:

Sajnos nem kapja meg szerintem a megérdemelt figyelmet ez az anime, még csak nem is ismerik sokan, de nekem nagyon tetszett: Phantom: Requiem for the Phantom (kis ismertetô: [link] )

Ez nem sorozat, csupán másfél órás, engem mégis sikerült beszippantania: Harmony (ismertetô: [link] )

Nem igazán különleges a világ ahol játszódik, hiszen a mi idônkben a modern Tokióban járunk, de szerintem nem veszítesz ezzel a 12 résszel semmit: Terror in Tokyo (ismertetô: [link] )

Szintén nem különleges a világ, de a történet számomra nagyon tetszett: The Town Where Only I Am Missing (ismertetô: [link] )

Remélem megjön valamelyikhez a kedved az ismertetôk végigolvasása után! :)

2017. jan. 1. 13:45
 14/30 anonim ***** válasza:
az utolsót már írtam neki, de vagy látta, vagy valamiért kifogásolja
2017. jan. 1. 13:53
 15/30 A kérdező kommentje:

#12-es.

Igen,tudom talán kicsit sok kikötésem van,de ez nem csak a shounenra igaz,szerintem kb. ilyenek a ténylegesen jó shounen animék a komolyabbik oldalról,de persze vannak az inkább viccesek amiken nevetni lehet,azokat is nagyon szeretem.

Az animeaddicts.hut ismerem (nem mintha ezt belehetne állítani)

#13-as

Láttam már őket.

#2-es

Mindet láttam vagy belenéztem,de annyira nem tetszett.

Tehát a kérdésed az,hogy mit kifogásolok?

Nos pl.:Makai Ouji:Devils and Realistban sok a fanservise.

2017. jan. 1. 15:09
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

[link]

keresgélj. Nézz bele, ha tetszik nézd végig, vagy legyenek alacsonyabbak az elvárásaid.

Vagy olvass mangát. pl.The Breaker, Tokyo Crazy Paradise...stb.

2017. jan. 1. 15:34
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
Azért nem ártott volna odabiggyeszteni egy listát, hogy mégis miket láttál, mert mindnyájunk idejét megspóroltad volna. A 'köszönöm' szó leírásába pedig senki sem halt bele, ha már mindannyian szép kis listákat írtunk neked és feleslegesen koptattuk a billentyûzetet.
2017. jan. 1. 15:58
 18/30 A kérdező kommentje:

Az animeaddictsot ismerem.Az "igényeimet" nem fogom lejjebb engedni,hiszen olyat keresek amit leírtam,tudom,hogy nincs sok belőlük ezért kérdezek meg más embereket.

Kedves utolsó,szerinted,ha valaki évek óta néz animéket,egy csettintésre listát tud írni az összes animéből amit valaha látott?Bocsi,hogy nem jegyzem le már 8 éves korom óta az összeset.

Lehet bunkó vagyok,de nem tudom leírni a "köszönöm" szót,csak akkor szeretem használni ha tényleg hálás vagyok.Arról nem tehetek,hogy nem a kérdésemre megfelelő választ kaptam.

Bocs,hogy ilyen szemét paraszt vagyok,de ide nem jópofizni járok.

2017. jan. 1. 21:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Bocs,de mit vártál? Irreális elvárásokra normális válaszokat kaptál. Én nem várok köszönetet, csak egy normális leírást,hogy szó szerint melyikkel mi bajod van. Oh, és még valami. Kevés olyan anime van ma már, amiben nincs fanservice.

És 8 éves korod óta animézel? Jó neked. De a korodat is kérdeztük. Mert nem mindegy hogy az 2 vagy 10 évet jelent.

2017. jan. 1. 22:10
 20/30 A kérdező kommentje:
8 és felet jelent.
2017. jan. 2. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!