Szerintetek az Inuyasha (anime) egy katyvasz? Többi lent!
Nagyon tetszett már az eleje óta ez az anime,de most elérkeztem egy olyan részhez,ami az egészet felborítja
Volt 1-2 rész,ami kicsit összezavart,viszont azok mellékesek,de ez kész.
14:30 után érdemes figyelni,amit Rocusze mond.
Ha valaki ismeri a történetet,akkor leesik neki szerintem.
Vagy nem tudom,lehet én értek félre valamit?
Hát;D
Ugye Rocusze,a bandita,azt mondja Kikyonak,hogy az ékkőszilánk tartotta életben hosszú évekig,mert már 70 éves.
Ez oké,DE az ékkő csupán a második részben tört szét darabokra,ami a filmkronológiában kb néhány hetet,hónapot jelent. Akkor hogy került a tatához évekkel ezelőtt? Mondjuk néhány bakit félretéve nekem stimmel ez a sorozat.
#4 az első vagy második részben tört törte Kagome darabokra.
Amúgy tényleg fura hogy egy öregember a hosszú életének a titka olyasmi lenne amit max fél éve talált. Az meg a másik fele a dolognak, hogy Naraku híresztelte neki hogy a szent hegyen megváltást lel a lelke, csak hogy Kikyo-t odacsábítsa.
Szerintem a mangából részletesebben kiderülne...gondolom innen senki nem olvasta.Sajnos én sem.
Én most nézem harmadjára az animét de nem tűnt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!