Tudtok egy animét eddig nem nézőnek animét ajánlani?
Eléggé kezdő vagyok a témában, nem túl sokat láttam, viszont a műfaj érdekelne. Régebben 12-13 évesen láttam ugyan animéket a tv-ben ,de ahogy megszűnt az animax, és ahogy más csatornák is levették a műsorukról nálam is abba maradt a nézésük.
Mostanában egyre többször futok bele neten animékbe , de nem igazán tudom a bőség zavarában mivel lenne érdemes kezdeni.:)
Amire még emlékszem, hogy láttam és tetszettek: A Vándorló palota, Chihiro szellemországban, Slayers,Kaleido Star,Inuyasha,Naruto,Sámán király...meg még volt pár de azokra nem már nemigen emlékszem.
Elképzelhető, hogy többségük ma már lehet nem is tetszene,hiszen azóta eltelt 5 év , tehát elsősorban olyan animéket keresek amik az idősebb korosztálynak is szólnak.
Szeretem a fantasy , természetfeletti témákat,lehet akár akciódús ,harcokban gazdag, vicces,humoros történet. Akár lehet romantikus , de ne az a nagyon nyálas,ömlengés.
Filmek ,sorozatok egyaránt érdekelnek.(Ez esetben inkább a rövidebb pár évados , akár most futó storikat részesíteném előnyben)
Kicsit hosszabbra sikeredett a kérdésem mint gondoltam, de azért remélem lesznek páran akik tudnak nekem segíteni.
Előre is nagyon köszönöm! :)
18/L
Gondolkodom egy ideje egy starter pack összeállításán, de még nem vettem rá a fáradtságot, szóval csak beszórok párat:
Romantikus, fantasy, sorozat: Ookami to Koushinryou (Spice & Wolf)
Szupererő, akció, sorozat: Hunter x Hunter (2011)
Humoros, sorozat: Samurai Champloo
Film, vegyes:
Mononoke Hime
Ookami Kodomo no Ame to Yuki
Hakuoki Movie 1
Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira
Ghost in the Shell
Hotarubi no Mori e
Irányadónak ennyi szerintem elég lesz.
Soul Eater
Lovely Complex
Death Note
Kamisama Hajimemashita
AnoHana
Attack on titan: harcos fantasy akciodus. Szep rajzolasu.
Mijazaki hajao(nem tudom pontosan h kell leirnk a nevet)-tol nezz animeket. Az ovei mind jok :)
Egész estés filmek: (A vándorló palota stúdiója)
A vadon hercegnője
Chihiro szellemországban
Laputa Az égi palota
Sorozatok:
Lovely Complex
Fullmetal Alchemist Testvériség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!