Ezt az animét érdemes megnézni (Hai to Gensou no Grimgar)?
Figyelt kérdés
Ezért kérdem mert sztori alapján, trailer alapján nem volt valami nagy szám.2016. dec. 4. 17:56
3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert nagyjából érdekel is az anime, és kíváncsi vagyok hogy miről szól mert nagyon keveset írtak róla.. meg a trailer se mutatott sokat.
2016. dec. 4. 18:25
4/7 anonim válasza:
Egyszerű sorozatnézési szabály: megnézel 2-3 részt (ez nem vesz el jelentős időt az életedből, sitcom esetén 1 óra, dráma esetén 2), és ha nem rántott be akkor hagyod. + Megnézed a kritikákat, mert lehet az elején lassan indul be, de a többi rész jó.
5/7 anonim válasza:
Amíg futott, hetente egyszer, kaja közben meg tudtam nézni, de egyben képtelen lennék rá. Pedig engem még a rövid összefoglalója meg is fogott.
Unalmas volt, semmitmondó karakterekkel (már a nevükre se emlékszem igazából), az egyetlen pozitívuma talán a festményszerű tájábrázolása volt számomra. Ettől függetlenül neked még lehet, tetszeni fog, de ha az első ~2 epizód nem fogott meg, szerintem ne folytasd, ugyanolyan lesz, és magyarázatot se kapunk semmire.
6/7 A kérdező kommentje:
5. Köszönöm erre voltam kíváncsi, már tudom hogy nincs értelme megnézni de azért megnéztem az első részét. Csalódtam benne, azt a 20 percet kár volt rászánni.
2016. dec. 4. 21:38
7/7 anonim válasza:
Ha szereted a naaagyon lassú történeteket akkor érdemes. Ha nem, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!