Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ezt az animét érdemes megnézni...

Ezt az animét érdemes megnézni (Hai to Gensou no Grimgar)?

Figyelt kérdés
Ezért kérdem mert sztori alapján, trailer alapján nem volt valami nagy szám.

2016. dec. 4. 17:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor minek néznéd meg?
2016. dec. 4. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Szvsz nem éri meg.
2016. dec. 4. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert nagyjából érdekel is az anime, és kíváncsi vagyok hogy miről szól mert nagyon keveset írtak róla.. meg a trailer se mutatott sokat.
2016. dec. 4. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű sorozatnézési szabály: megnézel 2-3 részt (ez nem vesz el jelentős időt az életedből, sitcom esetén 1 óra, dráma esetén 2), és ha nem rántott be akkor hagyod. + Megnézed a kritikákat, mert lehet az elején lassan indul be, de a többi rész jó.
2016. dec. 4. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amíg futott, hetente egyszer, kaja közben meg tudtam nézni, de egyben képtelen lennék rá. Pedig engem még a rövid összefoglalója meg is fogott.

Unalmas volt, semmitmondó karakterekkel (már a nevükre se emlékszem igazából), az egyetlen pozitívuma talán a festményszerű tájábrázolása volt számomra. Ettől függetlenül neked még lehet, tetszeni fog, de ha az első ~2 epizód nem fogott meg, szerintem ne folytasd, ugyanolyan lesz, és magyarázatot se kapunk semmire.

2016. dec. 4. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:
5. Köszönöm erre voltam kíváncsi, már tudom hogy nincs értelme megnézni de azért megnéztem az első részét. Csalódtam benne, azt a 20 percet kár volt rászánni.
2016. dec. 4. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szereted a naaagyon lassú történeteket akkor érdemes. Ha nem, akkor felejtős.
2016. dec. 5. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!