Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A 2009-es Hold cimű sci-fit...

A 2009-es Hold cimű sci-fit érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
2016. okt. 18. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézz képeket a filmből, olvasd el a tartalmát, és döntsd el magad, ez egyénileg függ, kinek melyik film mennyire jön be!
2016. okt. 18. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes. Kizo viszont fogyatékos.
2016. okt. 18. 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért is?? Csak mert leírtam az igazat, hogy nem mindenkinek egyforma az ízlése???! Bár te úgyis mindenbe belekötsz, az 54%-odról felismerlek, te agyhalott!
2016. okt. 18. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Szemfüles fiú vagy Te, privátban válaszoltam. :)
2016. okt. 19. 01:01
 5/9 anonim ***** válasza:
bizony ez izlèstöl függ. Nèzd meg a trailerèt olvasd el a film tartalmàt ès majd csak utàna kezdj bele :) lehet èrdemes lesz lehet nem! Èn megnèztem kicsit zavaros olykor untatott de meglehet nèzni.
2016. okt. 19. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Naugye, de látod, ez az 54%-os egy ilyen egyszerű és alapvető dolgot oltári nagy baromságnak tart! :D
2016. okt. 19. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Ne keress támogatókat fiam, ha csordát gyűjtesz, azzal se érsz semmit.

Amúgy érdemes megnézni, mert egy tartalmas, elgondolkodtató, elismert film, zseniális forgatókönyvvel és nagyszerű színészi játékkal.

Tehát nem, nem ízléstől függ, hogy érdemes-e megnézni. Az függ az ízléstől, hogy fog-e neki tetszeni zsenikéim.

2016. okt. 19. 18:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha listát kéne írni a 2000 óta készült legintelligensebb sci-fikről, akkor ez a top 10-ben biztosan benne lenne.

Az az igazság, hogy nekem a 64%-os válasza tűnt negatívabbnak, főleg mert ilyen folyamatosan támadó volt, de alapvetően egyik előttem válaszolóval sincs semmi gondom.

A lényeg: Ha valaki NEM az idióta és gagyi akciózós, lövöldözős, robbantgatós, klisés filmeket szereti, hanem inkább a lassabb, elgondolkodtatóbb filmeket, annak tetszeni fog a Hold.

2016. okt. 19. 19:05
 9/9 anonim ***** válasza:
meg ha alapból nincs is odaérte, akkor is megvan rá az esély:) megnézni mindenképp érdemes, ha nem jön be akkor talán az Interstellar tetszeni fog, az pörgősebb
2016. okt. 20. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!