Milyen sorozatot érdemes megnézni a 2009-es illetve 2010-es évadból?
Kicsit kifogytam a sorozatokból, az új két évad sorozataiból pedig nem is nagyon vagyok képben. Annyit kb felfogtam, hogy igazán jó sorozat nincs. Ennek ellenére tudna ajánlani valaki valami jót az elmúlt 2 évadból (az az előttiekből is lehet az alábbiakon túl).
Tehát ilyesmi stílust szeretek, és ezeket láttam: 24, Prison Break, Lost, Dexter, Vanished, Breaking Bad.
Dexter, Breaking Bad legnagyobbak.
Én is vagyok vele. Szinte mindenből az új évadot várom.
Trónok harca
Ez nem rég indult HBO sorozat. Jó kis fantasy-sorozat középkor díszletekkel. Ármánykodás, harc, szex, dráma minden van benne, ami kell.
Gengszterkorzó
Ez is HBO sorozat. 1 évad ment le belőle. A szesztilalom elején játszódik. Nagyon jó lett.
Spartacus
Az első és egy előzmény évad ment le. Ez kőkemény sorozat, semmi gátlás nincs benne. A forgatókönyv írók is bátrak voltak a történetvezetésbe. PL. Szó nélkül meghalhat benne egy szimpatikus szereplő is bármikor.
De irigyellek :) Én szó szerint fuldoklom a sorozatokban. Nagyban egyezik amúgy az ízlésünk.
A Misfits és a Skins egyaránt fiatalokról szóló angol sorozat, a megszokottnál rövidebb évadok pedig az amerikai átlagnál magasabb minőséget tesznek lehetővé.
The Walking Dead: Zombis posztapokaliptikus sorozat. Az első évad 6 részes, így inkább a hangulat az erőssége, nem a sztori.
The Vampire Diaries: A gyengécske kezdés után hamar beinduló, és a két évad során szinte végig egyenletesen magas minőséget hozó vámpírosdi.
Régebbiek közül Fringe és Odaát: Mindkettő epizodikusan induló, de később egyre hangsúlyosabb főszállal rendelkező alkotás. Az Odaát a negyedik évadtól úgy kinőtte magát, amire példát még nemigen láttam. (Persze ha előre elmondom neked, lehet, hogy rád nem lesz ilyen nagy hatással :))
A végére hagytam a kedvencemet: Glee. Az első évad hihetetlenül feelgood, önmagát is parodizáló iszonyatosan vidám hangulata után a második évad kis csalódás, de még mindig a hetem fénypontja.
Köszi a válaszokat!
Ajánlotta ismerős a Maffiózókat (régebbi sorozat vagy 10 évaddal), The wire-t, meg van egy börtönös sorozat, az 'Oz'. Ezekről tud vki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!