Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot érdemes...

Milyen sorozatot érdemes megnézni a 2009-es illetve 2010-es évadból?

Figyelt kérdés

Kicsit kifogytam a sorozatokból, az új két évad sorozataiból pedig nem is nagyon vagyok képben. Annyit kb felfogtam, hogy igazán jó sorozat nincs. Ennek ellenére tudna ajánlani valaki valami jót az elmúlt 2 évadból (az az előttiekből is lehet az alábbiakon túl).

Tehát ilyesmi stílust szeretek, és ezeket láttam: 24, Prison Break, Lost, Dexter, Vanished, Breaking Bad.

2011. máj. 22. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Dexter, Breaking Bad legnagyobbak.

Én is vagyok vele. Szinte mindenből az új évadot várom.

Trónok harca

Ez nem rég indult HBO sorozat. Jó kis fantasy-sorozat középkor díszletekkel. Ármánykodás, harc, szex, dráma minden van benne, ami kell.

Gengszterkorzó

Ez is HBO sorozat. 1 évad ment le belőle. A szesztilalom elején játszódik. Nagyon jó lett.

Spartacus

Az első és egy előzmény évad ment le. Ez kőkemény sorozat, semmi gátlás nincs benne. A forgatókönyv írók is bátrak voltak a történetvezetésbe. PL. Szó nélkül meghalhat benne egy szimpatikus szereplő is bármikor.

2011. máj. 22. 21:06
 2/5 anonim válasza:
100%
Justified, vagy a The Killing jó még. Ezen az oldalon lehet keresni sorozat-pilotokat, vélemények, kibeszélések, én ha kifogyok, innen szerzek be újakat: [link]
2011. máj. 22. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

De irigyellek :) Én szó szerint fuldoklom a sorozatokban. Nagyban egyezik amúgy az ízlésünk.

A Misfits és a Skins egyaránt fiatalokról szóló angol sorozat, a megszokottnál rövidebb évadok pedig az amerikai átlagnál magasabb minőséget tesznek lehetővé.

The Walking Dead: Zombis posztapokaliptikus sorozat. Az első évad 6 részes, így inkább a hangulat az erőssége, nem a sztori.

The Vampire Diaries: A gyengécske kezdés után hamar beinduló, és a két évad során szinte végig egyenletesen magas minőséget hozó vámpírosdi.

Régebbiek közül Fringe és Odaát: Mindkettő epizodikusan induló, de később egyre hangsúlyosabb főszállal rendelkező alkotás. Az Odaát a negyedik évadtól úgy kinőtte magát, amire példát még nemigen láttam. (Persze ha előre elmondom neked, lehet, hogy rád nem lesz ilyen nagy hatással :))

A végére hagytam a kedvencemet: Glee. Az első évad hihetetlenül feelgood, önmagát is parodizáló iszonyatosan vidám hangulata után a második évad kis csalódás, de még mindig a hetem fénypontja.

2011. máj. 22. 22:49
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ajánlotta ismerős a Maffiózókat (régebbi sorozat vagy 10 évaddal), The wire-t, meg van egy börtönös sorozat, az 'Oz'. Ezekről tud vki valamit?

2011. máj. 23. 23:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A Maffiózók kritikai körökben elég elismert, a Drót szintén, a legtöbb helyen a valaha volt legjobb sorozatnak tartják. Az Oz inkább a méltatlanul hanyagolt kategória, nagyon életszerű, hiteles karaktereket felvonultató sorozatként ajánlják.
2011. máj. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!