Érdemes megnézni a Super 8 című filmet?
Figyelt kérdés
Kb. miről szól?2016. okt. 24. 19:30
1/6 anonim válasza:
IT sztori tini kiadásban. Ha bírod a kliséket meg a YA stílust, akkor megnézheted, kikapcsol majd és szórakoztat, de többet nem kell várni akkor sem tőle. Ha nem bírod a fent említett elemeket - mint jómagam - akkor érdemes kerülnöd ezt a filmet.
2/6 anonim válasza:
@1: IT az ET lenne, nem?
A Super8 visszahozta a Spielberg-féle ifjúsági sci-fik hangulatát (meg kevert bele egy minimális, de szintén spielbergi horrort). Picit ömlengősebb, mint kellene, de profin rendezett és szórakoztató.
Erről szól:
3/6 anonim válasza:
Óh bocsánat, persze, hogy ET akart lenni! :D
Amúgy spielbergi ifjúsági sci-fit hozott vissza? Konkrétan ez mit takar? Csak mert a Vissza a jövőbe trilógiának a stílusára egyáltalán nem hasonlít, az tetszett is, de a Super 8 nem.
4/6 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igaza van. A régi Spielberg féle ifjúsági sci-fik hangulatát akarta visszahozni, de nem kell tőle sokat várni. A rendezés valóban tökéletes, a képek is szépek, a szereplők is jók... de valahogy olyan fáradt az egész.
5/6 anonim válasza:
Nekem nem jött be. Amolyan tipikus amcsi gyerekszereplős.
Talán vasárnap délutáni kikapcsolódásra elmegy.
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy nagy rakás...
Azt hittem egy jó kis szuperhős film, erre egy nagy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!