Milyen anime sorozatokat ismertek?
400 animét láttam, és legalább ennyi van a tervezettek között, remélem, nem gond, ha nem írom le őket:)
De itt a listám:
Ismerni sokkal többet, mint amennyit láttam. Amit láttam is, az úgy kb 500 magasságában van.
Az ismerkedést jobb híján az AniDB toplistája alapján érdemes elkezdeni. Eddig ez a legkevésbé kommersz lista, amivel anime adatbázisban találkoztam.
"AniDB toplistája alapján érdemes elkezdeni. Eddig ez a legkevésbé kommersz lista" - ezzel azért lehetne vitatkozni.
Belenéztem, nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek.
Persze, hogy nem tökéletes, de még így is összejött például egy sokkal magasabb színvonalú TOP50, amiben nincsenek benne olyan túlértékelt szarok, amint a Shigatsu wa Kimi no Uso, Re:Zero, Boku dake ga Inai Machi, nem magasan a Kimo no na Wa vezeti a listát, hanem legalább csak épp hogy becsusszan az utolsó harmadba.
Cserébe beférnek olyanok, mint a Stand Alone Complex, Tatami Galaxy, Uchuu Senkan Yamato 2199, Neon Genesis Evangelion, még ha csak az egyik movie is. Én is kiszórnám még mindig annak a listának is egy nagy részét, de még így is sokkal magasabb átlag színvonalú, mint amit a Myanimelisten sikerült összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!