Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Re: Zero-ról mi a véleményetek?

Re: Zero-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

2016. okt. 7. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Három betűben összefoglalva: meh...
2016. okt. 7. 19:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem kifejezetten tetszett, annak ellenére is, hogy egy bizonyos szinten tényleg "meh". Sok benne a klisés karakter, a dráma kicsit cheesy, Subaru pedig kicsit idegesítő eleinte. De a sztori újra és újra meg tudott lepni, Subaru pedig azért igen nagy karakter fejlődésen ment keresztül egy évad alatt, ezt külön kiemelném, mert az ilyen jellegű sorozatok\főszereplőknél ez szerintem kiemelkedő. Az idő visszapörgetés is jól van használva benne. A karaktergárda pedig érdekes és sokszinű a klisék ellenére is. A harcok elég intenzívek, ha az embert nem zavarja a shounen jellegű "kombat rendszer". Szóval bőven vannak benne pozitívumok és ez még csak az első évad volt, a light novel-nek csak az eleje. Én várom a fojtatást :)
2016. okt. 8. 08:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem szintén nagyon tetszett, rég láttam ilyen jót. Volt benne bőven dráma, jó dialógok, egy fél részes monológ Remtől, az elsőre egysíkúnak tűnő karakterekről sorra kiderül, hogy mégsem azok, a világfelépítés szintén jól ütemezett, és nagyon jól használja ki Subaru checkpointját, ugyanis visszaugrás nélkül nem egy dolog kimaradt volna.

Pár negatívum: Subaru gyakran idegesítő, és van hogy konkrétan az ellenkezőjét csinálja annak, amire Emilia kéri. Felix homoerotikus zaklatása Subaru felé szintén nem hiányzott.

2016. okt. 8. 11:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!