Animések! Mi az a szerep játék?
Figyelt kérdés
Már rengeteg helyen láttam azt hogy "szerep játékoznak" de úgy hogy pl: Van Anna. Anna Debrecenben lakik és nagyon szereti a Narutot. Kiírja facere hogy ki akar szerep játékozni Betti meg ír hogy ő. Betti Győrben lakik. Egyszerűen nem értem hogy hogy csinálják és nem arra a szerep játékra gondolok (remélem értitek mire gondolok). Válaszokat előre is köszönöm :)2016. szept. 24. 19:35
1/1 anonim válasza:
Sokféle szerepjáték van. Élő, írásos, rajzos... Gondolom, amiről szó van, az szöveges. Mindenki választ egy szereplőt, az egyik elkezd egy sztorit s a másik folytatja, persze a megbeszélt dolgokon belül s normálisan, nem godmoddolva, a másik karakterét nem mi mozgatjuk...
De ilyet még nem csináltam, csak rajzolósat, persze szöveg ott is volt, csak kevesebb s nem azon alapult. S csak olykor volt köze animéhez, ez csak egy népszerű kiindulási alap, lehet kismillió más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!