Nektek nem hiányzik a régi Gates of Andaron?
Aki aktívan játszott 2010/2011 környékén az tudja milyen érzés sok emberrel megismerkedni, bejárni a céhek nagy részét, minden küldetést magadnak megkeresni, átmenni Derionba/Valorianba az aukciós házba cuccokat venni (XD).
Nekem ez nagyon hiányzik. Ma már semmi közösség, csak a bamba gyerek felmegy játszani, és a nyomkövetővel a küldetést is a szájába rágják.
De még itt egy kis zene is, hogy még jobban átérezzük, hogy milyen jó is volt régen:
https://www.youtube.com/watch?v=azdxddrTA4c
OFF: Valaki segítsen, hogy hogy lekvárba indítsam el a Gates of Andaront Windows 10-en.
Amikor egy karaktert még 1 hónapig húztam fel 30-ra, akkora kihívás volt benne.
Amikor az számított nagy dolognak, amikor összeszedtem 100 ezüstöt, és Horusföldről Taratba sikerült átérnem. Ezek voltak a szépek.
Ugyanaz, mint nyolcasnak. :D
Régen én isnszerettem, és azt hittem, csak nekem volt nehéz 30 körülre felhúzni a karaktert. :D Főleg harcosként. Mióta új, nem játszottam vele, mert a felhasználómmal van egy kis javarc, és új email címet kéne cisnálni. Ahhoz meg lusta vagyok. Szerettem a küldetéseket is. És tényleg kellett keresgetni. A közösség részében annyira nem voltam bent. De azért tényleg vettek be helyekre, meg így csapatban öszeálltunk ismeretlenekkel, hogy gyorsabban fejlődjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!