Nagyon hiányzik a régi város, a régi iskola, mit tegyek?
Ez nem könnyű, sajnos negyedik általános után én is átkerültem egy másik iskolába. Egy olyan helyről, ahol tiszteltek a jó eredményeimért, egy olyan iskolába, ahol leköpték a kabátom, mert kitűnő lettem, ott fúrtak, ahol tudtak. Nagyon szenvedtem tőle. Beletelt több évbe, mire tűrhetően kezdtem magam érezni.
Csak utólag éreztem előnyét, hogy lehetett nyelvet tanulni, meg megerősödtem a sok irigytől. Nekem sokat segített, hogy visszajártam a régi suliba, meg beszélgettem régi osztálytársakkal. Akkor könnyebb, meg azért rájön az ember, hogy ők sem tökéletesek, meg az új helyen is vannak rendes emberek.
Meg most, hogy felnőttem és dolgoztam több helyen, azt mondom, hasznomra vált, hogy nem "kényelmesedtem bele" egy remek osztályba. Sokkal jobban tudom kezelni a kollégákat, mintha a kamaszkorom egy befogadó, hiperszuper közösségben telt volna el, ahol semmi kihívás nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!