Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Miért irják le ennyien a...

Miért irják le ennyien a Bleachet?

Figyelt kérdés

Már rendesen felidegesit! Miért nem lehet az emberekenek magukban tartani a negativ, -de sokszor még a pozitív véleményüket is, ha nem kérdezem - magukban tartani?

Ilyen rossz, olyan rossz, *** meg megint ***

Sok animét néztem. A kétszázon túl vagyok, tapasztalatból mondom, meg nosztalgiábol is, hogy nekem a Bleach mindig egy szép emlék marad, és én kifejezetten szeretem. De nem értem, hogy minek jönnek oda a Naruto örültek hozzám, hogy milyen minösíthetetlen sablon a Bleach. Könyörgöm! Ha már itt tartunk, szinte minden anime sablon, és egymásra épülnek. Néhány kivétellel pedig egy karakternek, más animékből egy tucat hasonmása is lehetne...

A sztorik is sablonosak, nade akkor mivan? Miért csak azt a nyamvadt Bleachet kell leirni?

2016. aug. 15. 00:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

És nem is a népszerûségrõl volt szó.. (egyébként az S;G MALon maximum magasabbra van értékelve a Bleachnél, de biztos hogy nem népszerûbb)

Az új Berserk sorozattal kapcsolatban egyet kell értenem veled, katasztrofális lett.

Ezt úgy mondom, hogy a mangát imádom, 3x kiolvastam és gyûjtöm is.

Az Eva meg elvesztené a lényegét ha mindenre választ adna. Sok dologra van válasz egyébként, csak utána kell nézni, amire meg nincs azt a nézõre hagyja a sorozat.

2016. aug. 15. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!