Mit szeretnek ennyien Goodlike videóin?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 13:45
1/7 anonim válasza:
Igazából én se értem, de kinek a pap, kinek a papné. Neked se biztos h tetszik az amit én szoktam nézni :)
2/7 anonim válasza:
hát, erre egy kérdés a válasz, mit szeretnek ennyien a focin/kutyákon/sportokon/kajákon?
3/7 anonim válasza:
Inkább GoodLike mint herby
1 herby egy alkoholista!
2 Utálja a rajongóit!
3 Csak a pénz érdekli
4 Videói szarok pl: Azt kamerázza hogy ki megy cigizni és hogy mi volt tegnap vagy mit kéne enni!
Goodlike-nek is vannak bakijai de nem ez a négy!
4/7 A kérdező kommentje:
Én herby-t is utálom...
2014. júl. 31. 16:07
5/7 A kérdező kommentje:
Goodlike meg kis selyemfiú...
2014. júl. 31. 16:07
6/7 anonim válasza:
Megszólította azt a korosztályt, amiben ő is él. Ők azok az emberek, akiket a szülei elhanyagolnak, ezért az interneten ütik el az idejüket.
Ha nézegeted a videóit, akkor hamar rájöhetsz, hogy egy tipikus példája a korosztályának.
Sok korabeli problémáját viszonylag jól fogalmazza meg, és ezzel szimpátiát ébreszt maga iránt, persze közben nő a nézettsége is.
7/7 anonim válasza:
Azt hogy GoodLike vicces,helyes,aranyos,hülye(jó értelemben),és én ezért nézem meg jó videókat csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!