Valaki itt látta a higurashi no naku koro ni kai-t (a higurashi no naku koro ni második évadát)?
Figyelt kérdés
imádtam az első évadot. főleg mert, amikor már végkép halálrauntam magam a slice of life részektől, akkor ütött be a dili, és jött az epic brutál rész, ami kárpótolt mindenért:D
de most kezdtem el a második évadot, a 7.ik résznél tartok és.. unalmas. semmi brutalitás, semmi megrázó rész. :/csak duma és elmélkedés meg slice of life. nagyon csalódott vagyok, és én nemhiszem hogy végignézném mind a 24 részt, ha az összes ugyanilyen unalmas lesz, ami összetöri a szívemet, mert az első évada a kedvenc animém.
mármint, értem a történetet meg minden, de ennyi a dumás, slice of life részekből már bőőőven elég. ez a nyomozgatás meg elmélkedés szerintem nagyon unalmas.
végig ilyen lesz? megéri végignézni?
#játék #anime #horror #évad #vér #manga #2. évad #Visual Novel #Higurashi #Higurashi no naku koro ni kai
2016. aug. 8. 20:35
11/13 A kérdező kommentje:
én úgy vagyok, hogy ízlések és pofonok és nem fogok elítélni vagy leszólni valakit mert más az ízlése:) nem tudom mi abban a rossz hogy nekem éppen az tetszik jobban. nem mondtam hogy a nyomoz rész rossz, de nekem egy kicsit uncsi, legalábbis egy idő után mindenképp. ha te nem így gondolod akkor jó neked, de nem értem miért kell ezen kötekedni és csak azért írni külön arra egy kommentet hogy te lenézed a véleményem:D
2016. szept. 18. 19:37
12/13 anonim válasza:
Én nagyrészben a kérdezővel értek egyet. Óriási kedvencem a Higurashi és aláírom a zseniális pszihológiáját, ám valóban ugyanazt a hiányt érzem én is. Az első sorozat horrorral és pszihológiai nyomozásban is erős volt, majd a második sorozat egy oldalra billent el. Összerakja a képet, de nem nyújta ugyanazt a hangulatvilágot és ezáltal nem vált be a stílusváltás. Talán nem is sorozatot kellett volna készíteniük két különálló stílussal.
13/13 anonim válasza:
*Talán nem is két sorozatot kellett volna készíteniük két különálló stílussal. Bár elvileg ez szándékosan így lett kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!