Valaki itt látta a higurashi no naku koro ni kai-t (a higurashi no naku koro ni második évadát)?
imádtam az első évadot. főleg mert, amikor már végkép halálrauntam magam a slice of life részektől, akkor ütött be a dili, és jött az epic brutál rész, ami kárpótolt mindenért:D
de most kezdtem el a második évadot, a 7.ik résznél tartok és.. unalmas. semmi brutalitás, semmi megrázó rész. :/csak duma és elmélkedés meg slice of life. nagyon csalódott vagyok, és én nemhiszem hogy végignézném mind a 24 részt, ha az összes ugyanilyen unalmas lesz, ami összetöri a szívemet, mert az első évada a kedvenc animém.
mármint, értem a történetet meg minden, de ennyi a dumás, slice of life részekből már bőőőven elég. ez a nyomozgatás meg elmélkedés szerintem nagyon unalmas.
végig ilyen lesz? megéri végignézni?
? mit értesz az alatt hogy "iskolai anime"?
ez egy horroranime, és érdekelne hogy a második évad végig unalmas lesz-e..
Ehm, biztos hogy a kai-t nézed?
Nem kevered a rei-vel véletlenül? Mert az full fanservice hülyéskedés.
Egyébként az is lehet hogy igazad van, én a VN-t olvastam és ott a kai még jobb is volt mint az elsõ game (és sokkal brutálisabb). De ahogy nézem, ez nem pontosan adaptálja a VN-t...
Szóval nem tudom, lehet jobban járnál ha te is inkább elolvasnád.
köszi a válaszokat:D igen érdekes a történet is, de bevallom nekem azok a kedvenc részeim..>_< :D
utolsó: a rei-t még nem láttam, de azt is terveztem hogy megnézem, habár így már nem biztos:D de igen a kai-t sajna így uncsinak találom, itt tényleg csak elmagyarázzák hogy mit miért, ami eleinte érdekes volt, de nem tudom elképzelni hogy még majdnem húsz részen keresztül ez legyen:D
amúgy elkezdtem most este a vn-t. most tartok ott, hogy keiichi megtalálta az újságot a balesetről, miközben renára várt.:) várom hogy beinduljanak a dolgok:D
amúgy így kell kinéznie?
mert elvileg van rá egy mod amivel fel lehet javítani a kinézetét, ti használjátok, vagy az eredetit játszátok?
Nyugodtan kezdheted a kai-val is, szerintem az eredeti játék pontosan lett adaptálva :)
Ez ami a képen van az eredeti sprite-ok és az író rajzolta õket, amivel az a probléma, hogy az író nem tud rajzolni.
Keress rá a PS3 Patch-re, sokkal jobb lesz tõle. (Van egy harmadik sprite verzió is a steames Hou változathoz, a meg túl moe nekem XD, a PS3as egyértelmûen a legjobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!