Még ilyen anime?
Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam mint a Higurashi és az Umineko. Aminek az a lényege, hogy mindenki megőrül és kinyírják egymást.2014. okt. 25. 19:34
1/6 anonim válasza:
Another vége pont olyan amit írtál.
2/6 anonim válasza:
A Higurashinak meg az Uminekonak egyébként marhára nem az a lényege hogy "megőrülnek és kinyírják egymást", látom ennyire figyeltél oda a mondanivalójára ._.
(Kait néztél? Az Umineko miatt nem hibáztatlak mondjuk, mert az iszonyat pocsék lett, be sincs fejezve..)
3/6 A kérdező kommentje:
Amikor kiírtam még nem láttam. Most már láttam és igen a másodiknak nem ez a lényege és az Uminekonak sem abból az 1. 6 részt láttam.
2014. nov. 15. 11:37
4/6 anonim válasza:
(Előző vagyok)
Egyébként ha a Higurashihoz hasonló elszigetelt faluban játszódó thriller anime érdekel, én a Shikit ajánlanám. Nagyon jó darab.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos azt már láttam. Jó volt.
2014. nov. 16. 13:11
6/6 anonim válasza:
Ha ilyen pszichopata karaktereket keresel, akkor ajánlom a Mirai Nikki nevű animét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!