Valaki elmondaná, mi olyan jó az animékben?
Figyelt kérdés
A barátnőm teljen oda van értük,de nem tudom miért...Igazság szerint már láttam kb. 4 fajta animét,de egyik sem jött be!Lehet,hogy pont gyengébb minőségűeket fogtam ki.Viszont ha valaki tud,írhat pár címet,ami esetleg bejött neki!Megköszönném!Hátha megtetszik...A válaszokat előre is köszönöm! :)2016. aug. 4. 23:20
21/22 anonim válasza:
Arról nem fogok írni, hogy mért jók az animék mert azt már előttem megtették (a #2-esé volt szerintem a legjobb).
Én inkább ajánlanék mert az eddigiekkel nem minddel értek egyet (mondjuk ízlések és pofonok...)
Amik szerintem alapok:
Death Note
Code geass(személyes kedvencem)
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Sword Art Online
Gate
Overlord
Steins;Gate
Horror:
Mirai Nikki TV
Parasyte -the maxim-
Elfen Lied
Comedy:
One-Punch Man
No Game No Life
Hárem:
High School DxD
The Irregular at Magic High School
Mayo Chiki!(Elég gyengén értékelt, de nekem tetszett a humora)
Romantikus:
Toradora!
Clannad
Nisekoi
Ja és még a filmek amiket a #13-as ajánlott.(csak a filmek)
Nos nekem az eddig látott animéim közül ezek a kedvenceim.Remélem segítettem.
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,majd belenézek pár darabba. :)
2016. aug. 10. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!