Valaki elmondaná, mi olyan jó az animékben?
Sword Art Online
Fairy Tail
Log Horizon
Lucky Star
Amgel beats!
Death note
ezek csak az én kedvenceim :)
az animékben az a jó (szerintem) hogy mindegyiknek érdekes története van, és eggyértelműen látszik rajta, hogy sokkal jobb a grafikája, mint egy mesének. Annyira bele tudod élni magad, hogy neha jobban tudod élvezni mint egy filmet, és a szereplők is nagyon jól ki vannak találva. Én például imádom azaniméket, amiket felsoroltam azok a kedvenceim, de már láttm tobbe tis
10 hozzászólás és nem szerepel itt egy árva Ghibli Studiós anime sem?! Vándorló palota, Chihiro Szellemországban kötelező darabok, nem horror, hanem nagyon színvonalas fantasy.
Itt említeném meg, hogy még "mi olyan jó" az animékben: költséghatékony. Az alkotók képzelőereje határozza meg, hogy mi kerül a filmvászonra, olyan földhözragadt dolgok, mint az anyagiak (nincs pénz szettet építeni, szépen kidolgozott kosztümökre, CGI-ra) nem szólnak bele.
Így első nekifutásra tudom még ajánlani a Vampire Hunter D: Bloodlust c. animét, ami egy db, kb. másfél órás film. Nagy kedvencem még a Tokyo Ghoul. Folyik benne a patakvér, de a sorozat sokkal-sokkal mélyebb annál, mint hogy a hős "katonák" levadásszák a csúnya gonosz emberevő szörnyeket.
Szerintem neked a Shiki való. A második felében úgy elkezdenek kaszabolni, hogy kiélheted minden vágyad. :D Azon kívül pedig elgondolkodtató, mélyebb kérdéseket is felvet és kissé ilyesztő.
A másik a Chihiro lett volna, de megelőztek. ^^' Itt ne számíts horrorra, de nagyon színvonalas mű, és nem számítottam rá, mivel nem az én műfajom, de fenntartotta az érdeklődésem.
Death Note
Parastye the Maximum
Kanaberi
Hosszabb kaland, akció:
Naruto
Bleach
Yuu Yuu Hakusho
Fairy Tail
Toriko
Rövidebb részek.:
Ecchi:
Hundred
High School DXD
Shinmai Maou no Testament
Monster Musume no Iru Nichijou
Ezekbe is nézz bele talán megtetszik valamelyik. Aztán írd meg melyik tetszett eddig.
Megtanítják soha ne add fel, fogadd el a másikat amilyen.
Jobban átjönnek az érzelmek, szórakoztatóak, akció dúsak.
Zenék is tele vannak érzelmekkel. +ív gondolkodású dalszövegek.
#17 A véleményedhez jogod van, de nem kell az arcába tolni a másiknak. A kommentjeiddel nem a kérdezõnek válaszoltál, hanem idejöttél fikázni egy olyan dolgot amirõl egyértelmûen fogalmad sincs.
És légyszíves ne sértõdj meg ha ezzel a véleménnyel hülyének néznek, mert kb annyi realitás van benne, mintha én megnézném a High School Musical-t és kijelenteném, hogy Amerikában csak szar filmet gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!