Mi a véleményetek a Bleach c. animéről?
Tegnap kezdtem el,nekem eddig nagyon tetszik. Csak bizonytalan vagyok abban,hogy érdemes-e tovább nézni,mivel sok helyen olvastam róla hideget-meleget. Tényleg lapos lesz a sztori és tele lesz fillerekkel?
Aki tud választ adni a kérdéseimre,annak előre is nagyon köszönöm! :)
Amikor néztem, eléggé megkedveltem, de a fillerek miatt azt hittem, sose fejezem be... kb. két éve néztem végig, elkezdtem június-július környékén, szeptember-októberre fejeztem be, ezzel szemben tavaly a Gintamát (hogy másik shounent hozzak példának) elkezdtem ugyanígy június-július környékén, augusztusban meg már halálomon voltam, mert beértem az animét (akkor még futott), és nem tudtam, hogyan bírom ki azt, hogy csak heti egy részben jön a Gintama-adagom, nem napi 10 részben:'D
Szóval vannak benne üresjáratok, a fillerek néha rohadt unalmasak, de egyszer meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!