Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Bleach c....

Mi a véleményetek a Bleach c. animéről?

Figyelt kérdés

Tegnap kezdtem el,nekem eddig nagyon tetszik. Csak bizonytalan vagyok abban,hogy érdemes-e tovább nézni,mivel sok helyen olvastam róla hideget-meleget. Tényleg lapos lesz a sztori és tele lesz fillerekkel?

Aki tud választ adni a kérdéseimre,annak előre is nagyon köszönöm! :)

2016. júl. 24. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
A közepe talán egy kicsit lapos de az Espada megjelenése után szerintem már nagyon érdekes.
2016. júl. 24. 23:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megnyugtattál :)
2016. júl. 25. 01:52
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Amikor néztem, eléggé megkedveltem, de a fillerek miatt azt hittem, sose fejezem be... kb. két éve néztem végig, elkezdtem június-július környékén, szeptember-októberre fejeztem be, ezzel szemben tavaly a Gintamát (hogy másik shounent hozzak példának) elkezdtem ugyanígy június-július környékén, augusztusban meg már halálomon voltam, mert beértem az animét (akkor még futott), és nem tudtam, hogyan bírom ki azt, hogy csak heti egy részben jön a Gintama-adagom, nem napi 10 részben:'D

Szóval vannak benne üresjáratok, a fillerek néha rohadt unalmasak, de egyszer meg lehet nézni.

2016. júl. 25. 07:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. :)
2016. júl. 25. 15:04
 5/10 anonim válasza:
43%
Szerintem nagyon jó imádtam nézni
2016. júl. 25. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
Egy ideig kiváló, aztán nagyon béna. Gonodlok arra, hogy ugyanaz ismétlőik, erős ellenfél, Ichigo nak esélye sincs, aztán hopp valahogy még is... Ez a végtelenségig.
2016. júl. 25. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:
43%
De a végén van egy kis csavar szóval annyira nem unalmas
2016. júl. 25. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:
43%
Se a Gintamának, sem pedig a Bleachnek nincs nég befejezése.
2016. júl. 25. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
Attól függ. A mangák még futnak, de az animék nem, és mivel nincsenek (még) bejelentve folytatások, ezért mondhatjuk, hogy (egyelőre) befejezettek, mivel mind a két sorozat egy arcnál lett lezárva. Nyilván megvan rá az esély, hogy az animéket is folytassák (Gintamánál nagyobb, mert az a legnépszerűbb neverending Japánban), de egyelőre egyik anime se fut, nem adnak ki hetente új részeket.
2016. júl. 26. 06:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát,akkor még nézem. :) Egyébként hol lehet elolvasni a mangát? Valaki küld linket? :)
2016. júl. 31. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!