Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi lesz az animék jövője?

Mi lesz az animék jövője?

Figyelt kérdés

Naruto mangának 2 éve vége. Bleach mangának augusztusban lesz vége. Fairy Tail is az utolsó arc-jában van. Gintamának év végén indul az utolsó arc-ja :(.

Utánpótlás meg... Kihalnak a neverendingek? :( Szerintetek? Mi lesz a jövő?

2016. júl. 17. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

One Piece

D-gray man

2016. júl. 17. 13:44
 2/14 A kérdező kommentje:
A One Piece biztos is. De a D.Gray-Man nem halad semmit :S. A mangaka akkor csinálja, amikor kedve tartja. Szörnyű, hogy csaknem 10 évvel az első anime után is csak annyi fejezet gyűlt, amiből csak egy 13 részes animét tudtak csinálni...
2016. júl. 17. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Vannak mások is ezeken kívül, a Gintamát én is szeretem. Én leginkább a Hunter x Hunter-t sorsát sajnálom, na azt sose fejezi be a mangaka, vagy legalábbis csoda kéne hozzá..

De miért esnék kétségbe? Rengeteg más is van, nem csak a neverendingek, lagalább minőségibb lesz az naime ha nem akarják hétről hétre évekig nyúzni. De gondolom a shounenekre buksz.

Mangák:

Nanatsu no Taizai - most fut, ez állati jó, van anime

Boku no Hero Academia - most fut, van egy 13 részes anime, de jön a folytatás

Black Clover - most fut

Psyren - befejezett, 16 kötet / 145 fejezet

Blue Exorcist - most fut, nagyon jó, az anime nekem nem tetszett

Nurarihyon no Mago - befejezett, 25 kötet / 210 fejezet, van anime is

Magi: The Labyrinth of Magic -most fut de hamarosan vége ennek is, 2 anime évad

Noragami - most fut, van anime is

Kateikyoushi Hitman Reborn! - befejezett, 42 kötet / 409 fejezet, az anime annyira nem jött be

Claymore - befejezett, 27 kötet / 155 fejezet, alternatív anime

Defense Devil - befejezett, 10 kötet / 100 fejezet

Onepunch-Man - most fut, van egy rövid anime

Tegami Bachi - befejezett, 20 kötet / 100 fejezet

Assassination Classroom - befejezett, 21 kötet / 183 fejezet

Beelzebub - befejezett, 27 kötet / 243 fejezet

Magico - befejezett, 8 kötet / 68 fejezet

Platinum End - most fut

2016. júl. 17. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Remake elképzelhető sok animenél (Dragon Ball, Sailor Moon Crystal), vagy újakat készítenek.

Semmi nem tart örökké.Lehet Mo-n vissza szorul ez az irányzat.

2016. júl. 18. 10:50
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem egy sorozatnál fontos, hogy kerek egész legyen, tehát legyen eleje és vége és ne legyen túlnyújtva. Fel nem fogom, hogy ezt sokan egyáltalán nem veszik figyelembe, mintha a minőség egyáltalán nem számítana, csak a mennyiség. Hogy van ez kérdező? A sztori nem is érdekel, csak, hogy minél többet láss a karakterekből? Akárhogy is, mivel sokan nagyon vevők ezekre, ezért tuti, hogy a jövőben is lesznek ilyenek.
2016. júl. 18. 11:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a Fairy Tail nem az utolsó arcjában van. Eddig azt hittük, de egy francia pasi meginterjúolta és állítólag azt mondta, hogy nem ez az utsó.
2016. júl. 18. 11:56
 7/14 A kérdező kommentje:

11:05-es író: A neverendingeknek is lesz egyszer vége... Sajnos :S. A túlnyújtás meg a hosszúság velejárója. Ha ez nem tetszik, akkor gondolom te alapból a neverendingek ellen vagy.

Szerintem viszont nincs vele baj, mert nem a főtörténetet hangsúlyozzák állandóan. One Piece-ben pl van millió különböző szál, különböző érdekes story arc, aztán pedig amikor nem is számítanál rá, akkor jön valami, ami hozzáad a főtörténethez.

Vagy Detective Conan-ben történnek folyamatosan az ügyek, aztán meg csak néha-néha foglalkoznak a Fekete Szervezettel. És azt te úgy éled meg, hogy "Ezaz! Végre! De vártam már!"

Lehet minőségi valami akkor is, ha rohadt hosszú. Megint csak a One Piece-t említem meg. Több mint 800 fejezete van már, de a világ legtöbb példányszámban eladott képregénye, s százával csinálják róla a Teóriákak. Még ha a Lock Nessy szörny lenne vagy nem is tudom, de egy mangából/animéből? :D Szóval érted :D. És szerintem a történelem legzseniálisabb mangája is.

Azt még hozzáteszem, hogy tény, vannak olyan művek is, amiket jobb lett volna rövidebbre csinálni... (én pl Fairy Tailben nem látok annyit, h sztem érdemes volt ilyen hosszúra csinálni. mondjuk 52 részben sokkal jobb lett volna. bocs, fanok)

2016. júl. 18. 13:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem ezekkel az a bajom, hogy egy idő után teljesen hihetetlenek lesznek. Amikor a főszereplő minden második részben nyom egy olyan harcot, ami úgy van beállítva mintha élete legnehezebb küzdelme lenne és ez megy 500 részen át, meg a fő sztorit direkt késleltetik, hogy lehessen húzni, az már nekem irreális, nem tudok izgulni rajta. Inkább megnézek több, rövidebb, de érdekesebb animét.
2016. júl. 18. 14:06
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Egyszerűen nem éri meg. Neverendingek közül a Gintama eladásai a legjobbak (sorozatok közül is a legjobb bevétellel rendelkező animék között van), az összes többi átlagos vagy átlag alatti eladással rendelkezik (pl. Fairy Tail, csoda, hogy egyáltalán ennyi részt megélt ilyen eladások mellett). A mangák sokkal népszerűbbek és kelendőbbek is, ráadásul rengeteg nagyon jó manga nem kapott anime adaptációt (pl. Oyasumi Punpun, Vagabond), vagy ha kapott is, az nem éppen a legjobb (pl. Berserk).
2016. júl. 19. 09:01
 10/14 anonim ***** válasza:

De nézzétek meg a Dragon Ballt!20 év után újra elindult!

Hiába ez is egy örök életű anime.

2016. júl. 19. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!