Mi lesz az animék jövője?
Naruto mangának 2 éve vége. Bleach mangának augusztusban lesz vége. Fairy Tail is az utolsó arc-jában van. Gintamának év végén indul az utolsó arc-ja :(.
Utánpótlás meg... Kihalnak a neverendingek? :( Szerintetek? Mi lesz a jövő?
Vannak mások is ezeken kívül, a Gintamát én is szeretem. Én leginkább a Hunter x Hunter-t sorsát sajnálom, na azt sose fejezi be a mangaka, vagy legalábbis csoda kéne hozzá..
De miért esnék kétségbe? Rengeteg más is van, nem csak a neverendingek, lagalább minőségibb lesz az naime ha nem akarják hétről hétre évekig nyúzni. De gondolom a shounenekre buksz.
Mangák:
Nanatsu no Taizai - most fut, ez állati jó, van anime
Boku no Hero Academia - most fut, van egy 13 részes anime, de jön a folytatás
Black Clover - most fut
Psyren - befejezett, 16 kötet / 145 fejezet
Blue Exorcist - most fut, nagyon jó, az anime nekem nem tetszett
Nurarihyon no Mago - befejezett, 25 kötet / 210 fejezet, van anime is
Magi: The Labyrinth of Magic -most fut de hamarosan vége ennek is, 2 anime évad
Noragami - most fut, van anime is
Kateikyoushi Hitman Reborn! - befejezett, 42 kötet / 409 fejezet, az anime annyira nem jött be
Claymore - befejezett, 27 kötet / 155 fejezet, alternatív anime
Defense Devil - befejezett, 10 kötet / 100 fejezet
Onepunch-Man - most fut, van egy rövid anime
Tegami Bachi - befejezett, 20 kötet / 100 fejezet
Assassination Classroom - befejezett, 21 kötet / 183 fejezet
Beelzebub - befejezett, 27 kötet / 243 fejezet
Magico - befejezett, 8 kötet / 68 fejezet
Platinum End - most fut
Remake elképzelhető sok animenél (Dragon Ball, Sailor Moon Crystal), vagy újakat készítenek.
Semmi nem tart örökké.Lehet Mo-n vissza szorul ez az irányzat.
11:05-es író: A neverendingeknek is lesz egyszer vége... Sajnos :S. A túlnyújtás meg a hosszúság velejárója. Ha ez nem tetszik, akkor gondolom te alapból a neverendingek ellen vagy.
Szerintem viszont nincs vele baj, mert nem a főtörténetet hangsúlyozzák állandóan. One Piece-ben pl van millió különböző szál, különböző érdekes story arc, aztán pedig amikor nem is számítanál rá, akkor jön valami, ami hozzáad a főtörténethez.
Vagy Detective Conan-ben történnek folyamatosan az ügyek, aztán meg csak néha-néha foglalkoznak a Fekete Szervezettel. És azt te úgy éled meg, hogy "Ezaz! Végre! De vártam már!"
Lehet minőségi valami akkor is, ha rohadt hosszú. Megint csak a One Piece-t említem meg. Több mint 800 fejezete van már, de a világ legtöbb példányszámban eladott képregénye, s százával csinálják róla a Teóriákak. Még ha a Lock Nessy szörny lenne vagy nem is tudom, de egy mangából/animéből? :D Szóval érted :D. És szerintem a történelem legzseniálisabb mangája is.
Azt még hozzáteszem, hogy tény, vannak olyan művek is, amiket jobb lett volna rövidebbre csinálni... (én pl Fairy Tailben nem látok annyit, h sztem érdemes volt ilyen hosszúra csinálni. mondjuk 52 részben sokkal jobb lett volna. bocs, fanok)
De nézzétek meg a Dragon Ballt!20 év után újra elindult!
Hiába ez is egy örök életű anime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!