Szerintetek is köcsögség volt megölni Ulqiorat?
Figyelt kérdés
Ha Grimmjow döglik meg az nem lett volna akkora nagy baj.2016. júl. 5. 22:20
1/9 anonim válasza:
Már eleve halott volt, mivel minden hollow egy-egy halott lélek, de tudom mire gondolsz.
Ulquiorra volt az egyik kedvenc espadám, viszont sok értelme nem lett volna megtartani őt. Éppúgy, mint ahogy rengeteg karaktert sem kellett volna megtartani.
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem 2-es vagy 1-es espadanak is elment volna.A későbbi harcokba lehetett volna haszna,mivel egy szinten volt Ichigoval.
Na mindegy egy facca karaktert kinyírták bele kell törődni.
2016. júl. 5. 23:28
3/9 anonim válasza:
Őszintén szólva nem nagyon izgat. Nem volt elég jól megírva a karaktere ahhoz, hogy megérintsen a halála.
4/9 KakashiSensei válasza:
Én egy kicsit sajnáltam, de nem ő volt a kedvenc gonosz karakterem, akit megöltek.
5/9 KakashiSensei válasza:
Én egy kicsit sajnáltam, de nem ő volt a kedvenc gonosz karakterem, akit megöltek.Bár túl egyszerűen halt meg, valami izgalmasabb jelenetet el tudtam volna képzelni, ráadásul az , aki megölte, még csak Espada se volt...
6/9 anonim válasza:
Szerintem is köcsögség volt xDD
*spoiler* Bezzeg Grimmjow vissza fog térni, de Ulquiorra nem...:c *spoiler vége*
7/9 anonim válasza:
Ha úgy vesszük nem halt meg mert a halálistenek csak megtisztítják a lidérceket a bűneiktől nem ölik meg őket. Nem tudom, hogy ez vonatkozik-e rá is.Lehet hogy ott bóklászik valahol a peremvidéken.(visszatérni,harcolni viszont szerintem nem fog)
8/9 anonim válasza:
Én nagyon sajnálom h meghalt . Ő volt a kedvenc animekarakterem a kb 25 animéből megnéztem . De én is azt mondom h mivel lidérc volt lehet a lelkek világába került. R.I.P. Ulquiorra
9/9 anonim válasza:
Nekem Grimmjow a kedvenc karakterem a Bleach-ból, Ulqiorát is birom de ő hát olyan mint Itachi csak önzetlenség nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!