Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek valamilyen szinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valamilyen szinten köcsögség lenne?

Figyelt kérdés
2 hete szakítottak velem. Mielőtt elkezdtünk járni, megismerkedtem egy pasival egy bulin, nagyon bejöttem neki, és szimpatikus volt nekem is, de másnapra volt megbeszélve az első randim a mostani exszel, és én mondtam ennek a srácnak, hogy már megbeszéltem valakivel egy randit. Mondtam neki, hogy én nem akarok két pasit hülyíteni, és abban maradtunk, hogyha nagyon rosszul sikerül a randim, akkor beszélünk még. Nos, elkezdtünk a másik pasival járni, de 2 hónap után szakított. Közben ez a pasi lájkolta minden profilképemet, de egyébként nem beszéltünk egyszer sem. A kérdésem az, hogyha beszélgetést kezdeményeznék most ezzel a pasival, köcsögség lenne szerintetek? Nem lenne, ha nincs ló, jó a szamár is feelingje az egésznek? Mert tényleg érzem azt, hogy szükségem lenne valakire, de nem szeretnék meggondolatlanul beleugrani valamibe.
2016. márc. 14. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
A nincs ló, jó a szamár elv a te fejedben is ott van, nem gyenge szinten, mért ne lenne a srác fejében is? :D
2016. márc. 14. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Veled szakítottak! Tehát téged dobtak ki, nem az van, hogy te jöttél rá valamire a rossz kapcsolatotokat illetően.

2. Valamiért nem őt választottad akkor, tehát ebből nekem az következik, hogy nem ő volt a jobb...

3. Likeolt! Hagyjuk! Ez nem sokat jelent, csak az hogy tetszel neki, abból nem az következik, hogy ez majd működőképes kapcsolat lesz.

4. Szerintem ne kezdeményezz se vele, se mással, most szakítottak veled, nem ártana egy kis egyedüllét. Meg a másik pasinak is jobb lenne ha nem rögtön nyomulnál..

5. Nekem az lenne. Nincs ló, jó a szamár is. Kidobták, most nincs más, jó leszek én is...

6. Kapcsolatfüggő vagy, hogy azt érzed 2 hét után már kell valaki?

8. Szerintem meggondolatlan, de neked kell eldönteni!

9. Az nem baj ha barátkozol, sőt szerintem most neked haverkodásra lenne szükséged, egy kis önismeretre, egyedüllétre. De ez csak az én meglátásom.

2016. márc. 14. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
kötsög vagysz! :p
2016. márc. 14. 20:56
 4/9 anonim ***** válasza:

A helyedben kezdeményeznék egy randit. Ha a pasi vevő rá, akkor van keresnivalód, ha azt mondja foglalt, akkor meg így jártál.

Amikor visszautasítottad, akkor a labda automatikusan átszállt a Te térfeledre, vagyis Neked kell lépned.

Teljesen felesleges előre elméleteket gyártani, hogy a pasi miként fogja a dolgokat lereagálni, vállald fel a döntésed. Ha visszautasítanak, akkor meg így jártál!!!

38F

2016. márc. 14. 21:01
 5/9 A kérdező kommentje:
2. Huh, ez elég nyers volt részedről, de amúgy nagyrészt jogos. Tényleg szimpatikus volt, de a másik sráccal hetek óta beszélgettünk, kialakulóban volt valami, én nem érzem fairnek, hogy egyik pasival randizok, és onnan megyek egy másik randira. 4-es, 5-ös pontoddal egyetértek :) Társfüggő nem vagyok, nagyon is fontosnak tartom a szabadságot. 9-es ponttal nagyon megragadtad a lényeget. Én is inkább imserkedésre vágyom, barátkozásra, beszélgetésre. De ez egy pasinak nem így jönne le, ez a pasi amúgy is komoly kapcsolatot keres. Szerintem jók a meglátásaid :)
2016. márc. 14. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Örülök, ha segíthetek, meg annak is, hogy legalább nem vetted támadásnak, hanem átgondoltad.

Sok sikert az ismerkedéshez. :)

2016. márc. 14. 21:12
 7/9 A kérdező kommentje:
6. Úgy jött le, azt hangsúlyozod, hogy ne ismerkedjek, most meg sok sikert kívánsz hozzá :P
2016. márc. 14. 21:28
 8/9 VirágésBence ***** válasza:
Hát eléggé a pasitól függ, hogy neki mi fér bele, mi nem, nekem pl már nem férne bele, egyszer félredob aztán elővesz, de van aki szerint ez teljesen rendben van. Próbáld meg, mi nem tudhatjuk milyen a pasi.
2016. márc. 14. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Te dugnál vele. Ez a srác dugna veled.

Mindketten jól járnátok.

Nem köcsögség egyáltalán.

2016. márc. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!