Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valamilyen szinten köcsögség lenne?
1. Veled szakítottak! Tehát téged dobtak ki, nem az van, hogy te jöttél rá valamire a rossz kapcsolatotokat illetően.
2. Valamiért nem őt választottad akkor, tehát ebből nekem az következik, hogy nem ő volt a jobb...
3. Likeolt! Hagyjuk! Ez nem sokat jelent, csak az hogy tetszel neki, abból nem az következik, hogy ez majd működőképes kapcsolat lesz.
4. Szerintem ne kezdeményezz se vele, se mással, most szakítottak veled, nem ártana egy kis egyedüllét. Meg a másik pasinak is jobb lenne ha nem rögtön nyomulnál..
5. Nekem az lenne. Nincs ló, jó a szamár is. Kidobták, most nincs más, jó leszek én is...
6. Kapcsolatfüggő vagy, hogy azt érzed 2 hét után már kell valaki?
8. Szerintem meggondolatlan, de neked kell eldönteni!
9. Az nem baj ha barátkozol, sőt szerintem most neked haverkodásra lenne szükséged, egy kis önismeretre, egyedüllétre. De ez csak az én meglátásom.
A helyedben kezdeményeznék egy randit. Ha a pasi vevő rá, akkor van keresnivalód, ha azt mondja foglalt, akkor meg így jártál.
Amikor visszautasítottad, akkor a labda automatikusan átszállt a Te térfeledre, vagyis Neked kell lépned.
Teljesen felesleges előre elméleteket gyártani, hogy a pasi miként fogja a dolgokat lereagálni, vállald fel a döntésed. Ha visszautasítanak, akkor meg így jártál!!!
38F
2-es vagyok. Örülök, ha segíthetek, meg annak is, hogy legalább nem vetted támadásnak, hanem átgondoltad.
Sok sikert az ismerkedéshez. :)
Te dugnál vele. Ez a srác dugna veled.
Mindketten jól járnátok.
Nem köcsögség egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!