Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Létezik ilyen (shounen) anime?

Létezik ilyen (shounen) anime?

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan borzasztó nagy animés de amikor először elkezdtem nézni őket hamar megszerettem. Igazából csak a legismertebbek közül láttam párat, de mindegyikbe valamilyen szinten csalódtam. Egy olyan típusú hosszabb animét szeretnék nézni, amibe van vér, kegyetlenség, természetfelettiség, badass karakterek, izgalom és dráma. :D

problémáim az alábbi animékkel:

Naruto/Shippuden: Nagyon hosszas lefolyású harcok, sok filler, gyenge sztori, ennek ellenére jó pár badass karakter van, és volt egy két brutál harc is, amin nem vettem észre h olyan hosszú lenne (itachi sasuke, jiraya pain)

Bleach: Logikai bakik, fillerek, néhol gagyi harcok, hosszú lefolyású csaták, de zaraki, aizen, ulquiorra és az öreg yama elég boss-ok, mindig vártam h mikor nézhetem őket megint, plusz ennek az atmoszférája volt a legjobb, nekem bejön nagyon ez a mítikus shinigamis cucc

Inuyasha: Régi anime, borzasztó hosszú harcok, kevés izgalom, gyenge sztori, kb ezt úgy végigszenvedtem, talán sessomaru volt egy jó pont

Fairy tail: Vér hiánya, karakterfejlődés a semmiből, (nagyon) sablon szereplők, ennek ellenére a legjobb anime amit idáig láttam, tetszik az atmoszféra, gildartz for president, natsu vs stingrogue legjobb harc eddig amit láttam

One piece (még nézem): Ott járok amikor water 7 után elindultak és a flórián háromszögben bekapta őket valami sziget; Borzasztóan erőltetett, nyújtott harcok(luffy vs enel, luffy vs lucci), abszolút idegesítő főszereplő, egy két rész viszont úgy odavert hogy volt hogy megnéztem mégegyszer, ace vs blackbeard, mihawk vs zoro, luffy vs crocodile, shanks pedig a legrejtélyesebb legbrutálabb karakter akit életemben láttam.

2016. ápr. 28. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján shounen kategóriában JoJo's Bizarre Adventure(2012)-t neked találták ki. Feszes tempó, brutalitás, kegyetlenség, természetfeletti elemek, egyszerű de szerethető karakterek, dráma, rövid és izgalmas harcok, sőt még némi karakter fejlődés is jelen van, bár az sorozat rövidsége miatt ez elhanyagolható. Mindezt feltéve, ha nem riaszt vissza a 80-as évekbeli stílus (mindenki iszonyatosan kigyúrt, a barátság helyett a becsület és a férfiasság van a középpontban, néhol pozitív értelemben nevetségesen túldramatizált). Egyébként a sorozat gyakorlatilag egy generációs saga, ami több különálló történetre van osztva. Mindegyik történet a Joestar család egyik leszármazottját (JoJo) követi nyomon, a történet befejeztével, pedig már ugrik is a következő leszármazottra új helyen és új időben. Jelenleg 3 évada ment le, a negyedik pedig az 5. részénél tart, tehát eddig 83 részes.
2016. ápr. 29. 13:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Oh, és mivel egy elég régi mangából adaptálták, ezért nincsenek fillerek sem.
2016. ápr. 29. 13:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Uh, köszönöm a gyors és tartalmas válaszokat! Szerintem elsőre bepróbálkozom ezzel az alchemist brotherhooddal, már sok kritikát olvastam belőle, de valahogy sose akartam nekikezdeni. A többire is lehet fordítok majd időt, de most egyszerre csak egyre van időm. Hallottam már erről a claymoreről is, talán belenézek abba is a napokban, úgy tudom az nem is olyan hosszú.
2016. ápr. 29. 16:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha a Fullmetal Brotherhoodot lenyomtad, majd érdekelne hogy tetszett :D
2016. ápr. 29. 18:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Na igazából mivel a one piece-be már belekezdtem, így azt folytattam és meg kell mondjam nagyon örülök hogy nem hagytam abba, most a marinefordi hábború végénél járok eddig ez a történetszál nagyon tetszik ilyet szeretnék nézni a későbbiekben is :D

Az időm edig úgy engedte hogy az alchemistből 5 részt megnéztem, és egyelőre nagyon bejövős, brutál jó ez az alkimista erő :DDD

Fentebb már valaki írta viszont, a Hyobu Kyosuke című 12 részes kis sorozatot, és be kell valljam ez az amit igazából kerestem, bár majd lehet rámcáfol az alchemist, vagy a one piece, ahogy haladok előre a részekkel..

2016. máj. 29. 19:20
 16/17 A kérdező kommentje:
FMAB pipa, pont ilyet kerestem, eddigi legjobb amit láttam!!!
2016. júl. 18. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Na akkor jó tippet adtam, örülök :D
2016. júl. 20. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!