Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Van ilyen anime fő szereplő/ka...

Ptlg225 kérdése:

Van ilyen anime fő szereplő/karakter?

Figyelt kérdés

Általában a Badass harcos,mágikus,misztikus animékben a fő vagy erős szereplőnek mindig valami sötét ereje van vagy démoni ,sárkány valami sötét istenektől.Füst,sötét lángok, fekete mágia,elátkozott fegyver,fekete vér, szörny, gyilkos,véres stb.

OLYAT keresek amiben a fő szereplőnek pozitív ereje van

istenektől vagy angyaloktól,szentektől,szentfegyvertől származik, fénycsóva,ragyogás stb, a másik ellenkezője.

Egyszerűen mindig legyen a jó oldalon szereplő. Vagyis olyan ereje legyen ami nem ilyen véres gyilkos erő, mint általában, hanem amivel megmentheti a világot a gonosztól úgy, hogy ő nem lesz gonosz és nem marcangolja tőle a bűntudat. Pl:Bleach vagy Naruto féle, bennem egy szörny van, azzal küzdök az erőért és bármikor bekattanok és elkezdek gyilkolni mindenkit. Vagy nagy erőre tettem szert és megőrülök tőle és kihasználnak a gonoszok.... stb.

2016. ápr. 22. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Kb minden második shounen ilyen... Soroljam...?
2016. ápr. 22. 19:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja igen sorold!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. ápr. 22. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Saint Seiya sorozatok pl.:

Saint Seiya: The Lost Canvas

AA! Megami-sama

Toaru Majutsu no Index - itt is mindenféle van

2016. ápr. 22. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Sailor Moon

Tokyo Mew-Mew

Dragon Ball

Slayers

Inuyasha

...

2016. ápr. 22. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:

Az Inuyasha pont nem passzol ide, mert félig Youkai a főszereplő. Ez a Youkai vér a kardja nélkül elhatalmasodhat rajta és válogatás nélkül mészárlásba fog kezdeni harc közben, gyakorlatilag halálig.

Ami nekem eszembe jutott:

Slayers

Faery Tale(ebben nem vagyok biztos, csak 1-2 részt láttam)

Junketsu no Maria

K(itt a főszereplő végső soron az Ezüst király aki jónak nevezhető)

Kaze no Stigma

Uchouten Kazoku-ez kilóg a sorból mert vígjáték főszerepben a Tanukikkal akiknek az ereje az alakváltás.

2016. ápr. 22. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Milliárd van, nem kezdem sorolni, ez a mainsteam. Szent vagy démoni fegyver, nem oly mindegy hogy nevezik? Ez csak egy klisés eszköz.

Ha rám hallgatsz a régebbiekkel kezdesz inkább, teljesen más hangulatuk van, klisék és gyengébb grafika ellenére, sokkal jobban megéri.

Lásd mire gondolok:

- Kiba, MAR, Law of Ueki, Trigun, Kenshin, Kenichi, Katekyo Hitman Reborn, D.Gray-Man, Soul Eater, Yu Yu Hakusho, Regios, Yatsura, Arale(Slump), Hokuto no Ken, Ranma, Saint Seiya, Kinnakuman, DB, Sakigake, Bobobo-bo Bo-bobo, Zatch Bell, Getbackers, Digimon, Yaiba, Sakigake, Lucky Man, Neuro

Stb.

Nem mindegyikre emlékszem vissza, mert van közöttük bőven gyenge anime is, természetesen nem azt mondom hogy régen csak jó, még ma csak rossz animék készülnek, közel sem. Ma is vannak jók, és régen is voltak rosszabbak bőven, azonban, a régieknek valamiért felejthetetlen hangulatot adtak. Szerintem egyébként ez a mára kiteljesedő tömeggyártásnak az oka, hogy a mainstreamnek már ágai sincsenek, csak maga a mainstream van és kész.

Neki is állok mingyárt valaminek, eskü kössz hogy feltetted ezt a kérdést - még akkor is kösz ha előtted vagy 70 ember feltette- . És nem viccelek tényleg köszönöm.

2016. ápr. 22. 23:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi zöld.
2016. ápr. 26. 20:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Saint Seiya sorozatokból a Saint Seiya Omega-t néztem volna, de csak 30 rész volt lefordítva a 90-ből. Ha tudjátok hol nézhetnék animéket indavideon/animeaddicts kívül az jó volna, sok jót sajna nem fordítanak le vagy csak egy részét és hiányzik a vége.
2016. ápr. 27. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Angol felirata végig van. Amúgy a Saint Seiya Lost Canvas-nak ami egy prológus a szériához, van teljes magyar felirata.
2016. ápr. 27. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát a D. Gray-man pont ilyen amit felsoroltál:D
2016. júl. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!