Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok a Naruto-hoz és a...

Tudtok a Naruto-hoz és a Fariry Tail-hez hasonló anime-ket?

Figyelt kérdés
a kérdésben mindent leírtam :D

2016. ápr. 1. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az egyik barátom maratonba megnézte a Walking Dead-et, nem ment suliba, nem beszélt nagyon senkivel hanem úgy döntött hogy ő most beleszarik mindenbe és lenyomja az egészet.

Szóval akkor most, senki ne nézzen Walking Dead-et meg semmilyen sorozatot? Mert nem csak az Anime okozhat függőséget hanem hát úgy kb minden. Nekem a gépes játékoktól romlott meg nem 1 barátságom mégse vagyok ideges hogy miért léteznek játékok, mégse nézek le senkit aki szeret játszani.

Nem is értem mit strapálom magam mikor úgyis csak egy troll de ezzel legalább annak a néhány hülyének tudok mondani valamit aki felpontozta azt sok hülyeséget amit írogatott.

2016. ápr. 3. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Animéket nézek, 10 éve kitűnő vagyok, vannak barátaim is, úgyhogy ennyit erről:D

A kérdésre visszatérve: Ha nem a harcokra gondoltál hasonlóság alatt, hanem a szereplők közötti barátságra, akkor ajánlom a Rainbow-t. Ez sokkal komolyabb témákat boncolgat, mint a Naruto és a Fairy Tail, de nagyon jól bemutatja a szereplők barátságát.

Ha valami harcolósabb animére gondoltál, akkor az említetteken kívül ajánlom még a Katanagatarit és a Fate/ szériát. Az említettek közül pedig kiemelném a Hagane no Renkinjutsushi-t (FMA) és a Gintamát (utóbbi elsősorban paródia, nem pedig shounenfight, de vannak benne komolyabb részek is bőven).

2016. ápr. 3. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem érdekel ha azokat már le írtak de én azt írok amit tudok

1.Bleach

2.Soul eater

3.Sámán király (talán)

4.Búj búj szellem

5.Inuyasha

6.Death note

7.Született kémek/Totaly Spies (talán)

8.Digimon

Harcosok (amiket nem irtam le)

Yu yu Hakusho

Bakugan

Beyblade

Vadmacska kommandó

Devil may cry

Chruno crusade

Bleach

Kiddy grade/ Csajkommando

Inazuma Eleven

Ben 10

Fullmetal alchemist

Death note

Búj búj szellem

Romeo X juliet (nem nagyon jól hangzik de jo anime/manga vagy mit tudom én mi)

Szerintem ez az anime nem nagyon fog érdekelni de szerintem tökjó

Kirarin revolution/ Kilary

2016. ápr. 6. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és mindegyik megvan magyar szinkronban is.
2016. ápr. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!