Tudtok a Naruto-hoz és a Fariry Tail-hez hasonló anime-ket?
Nekem meg az egyik barátom maratonba megnézte a Walking Dead-et, nem ment suliba, nem beszélt nagyon senkivel hanem úgy döntött hogy ő most beleszarik mindenbe és lenyomja az egészet.
Szóval akkor most, senki ne nézzen Walking Dead-et meg semmilyen sorozatot? Mert nem csak az Anime okozhat függőséget hanem hát úgy kb minden. Nekem a gépes játékoktól romlott meg nem 1 barátságom mégse vagyok ideges hogy miért léteznek játékok, mégse nézek le senkit aki szeret játszani.
Nem is értem mit strapálom magam mikor úgyis csak egy troll de ezzel legalább annak a néhány hülyének tudok mondani valamit aki felpontozta azt sok hülyeséget amit írogatott.
Animéket nézek, 10 éve kitűnő vagyok, vannak barátaim is, úgyhogy ennyit erről:D
A kérdésre visszatérve: Ha nem a harcokra gondoltál hasonlóság alatt, hanem a szereplők közötti barátságra, akkor ajánlom a Rainbow-t. Ez sokkal komolyabb témákat boncolgat, mint a Naruto és a Fairy Tail, de nagyon jól bemutatja a szereplők barátságát.
Ha valami harcolósabb animére gondoltál, akkor az említetteken kívül ajánlom még a Katanagatarit és a Fate/ szériát. Az említettek közül pedig kiemelném a Hagane no Renkinjutsushi-t (FMA) és a Gintamát (utóbbi elsősorban paródia, nem pedig shounenfight, de vannak benne komolyabb részek is bőven).
Nem érdekel ha azokat már le írtak de én azt írok amit tudok
1.Bleach
2.Soul eater
3.Sámán király (talán)
4.Búj búj szellem
5.Inuyasha
6.Death note
7.Született kémek/Totaly Spies (talán)
8.Digimon
Harcosok (amiket nem irtam le)
Yu yu Hakusho
Bakugan
Beyblade
Vadmacska kommandó
Devil may cry
Chruno crusade
Bleach
Kiddy grade/ Csajkommando
Inazuma Eleven
Ben 10
Fullmetal alchemist
Death note
Búj búj szellem
Romeo X juliet (nem nagyon jól hangzik de jo anime/manga vagy mit tudom én mi)
Szerintem ez az anime nem nagyon fog érdekelni de szerintem tökjó
Kirarin revolution/ Kilary
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!