Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Tudtok a Naruto-hoz és a...

Tudtok a Naruto-hoz és a Fariry Tail-hez hasonló anime-ket?

Figyelt kérdés
a kérdésben mindent leírtam :D

2016. ápr. 1. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Hunter x hunter (2011)

One piece

Gintama

Inuyasha

2016. ápr. 1. 22:28
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Nanatsu no Taizai

Groove Adventure Rave (a fairy tail mangakájának előző műve, látszik is a hasonlóság)

Yuu Yuu Hakusho

Magi: The Labyrinth of Magic

Magi: The Kingdom of Magic

Dragon Ball

2016. ápr. 2. 10:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ushio to Tora

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Nurarihyon no Mago

Ao no Exorcist

D.Gray-man

2016. ápr. 2. 10:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Bleach
2016. ápr. 2. 14:46
 5/14 anonim ***** válasza:
7%

Jézusom,szegény elárvult,tudatlan,megsebzett lelkek!

Ajánlok én nektek egy animét: az életet

Nézz filmeket,sorozatok,de ami a legfőbb,tv-t!!! Szakadj el a géptől,mennj ki játszani,mennj barátokhoz,mennj a városba,annyi mindent lehet csinálni! Az anime olyan,mint a drog:nem lehet róla leszokni,és ráadásul rosszat tesz az elmének. Ha annyira szereted a japán kultúrát,tanulj kínaiul.

2016. ápr. 2. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ELőző válaszolónak: Jesszus, te mindenhol ott vagy? És már mondtam, hogy ha a JAPÁN érdekli, miért kéne kínaiul tanulnia?! Ne vedd őket egy kalap alá!!
2016. ápr. 2. 21:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van! Érdekel egy hobbi? Hát ne érdekeljen! Érdekeljen az mint a másokat, csináld azt amit a többiek! Mert ha animét nézel nincsenek barátaid, nincsen életed, akkor egy csicska vagy!

De komolyan b♥zdmeg ez olyan mintha azt mondanád egy foci rajongónak hogy ne érdekelje a foci, egy filmrajongónak hogy ne érdekelje a film, egy könyvmojnak hogy ne olvasson, stb...

2016. ápr. 3. 00:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Majd ő pont beosztja másnak,hogy mit csináljon,meg hogy milyen az élete. :D Tudni kell elszakadni az anime világától és különbséget tenni az anime és a való világtól,de attól még ugyanúgy lehet nézni.
2016. ápr. 3. 01:08
 9/14 anonim ***** válasza:
10%

Én csak segíteni próbáltam. De ha nem,akkor nem,sajnálom. Egy emberi élt megy tönkre.

(Csak mert volt olyan ismerősöm,aki elkezdett ilyeneket nézegetni,és a végén már néhányszor be se ment suliba,romlottak a jegyei

2016. ápr. 3. 07:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne egy darab ismerősről ítélkezz. Mintha 1db emberről, aki mondjuk sorozatgyilkos azt mondanám hogy minden ember, embereket öl minden héten.

Hiába látod azt kívülről, hogy semmi baja nem volt addig amíg ezt, meg azt, nem kezdte el nézni, a probléma nem ott kezdődött, hanem előtte. Még ha nem is tudsz róla. Valami történhetett az életében, vagy eleve olyan mentális problémákkal küzd, amivel foglalkozni kell és nem a szőnyeg alá seperni, és hibáztatni valamit. (Például hogy a videójátékoktól lett agresszív, nem nem attól, az az ember eleve az volt, vagy szintén olyan gondokkal küzd amit kezeltetni kell)

2016. ápr. 3. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!