Tudtok a Naruto-hoz és a Fariry Tail-hez hasonló anime-ket?
Hunter x hunter (2011)
One piece
Gintama
Inuyasha
Nanatsu no Taizai
Groove Adventure Rave (a fairy tail mangakájának előző műve, látszik is a hasonlóság)
Yuu Yuu Hakusho
Magi: The Labyrinth of Magic
Magi: The Kingdom of Magic
Dragon Ball
Ushio to Tora
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Nurarihyon no Mago
Ao no Exorcist
D.Gray-man
Jézusom,szegény elárvult,tudatlan,megsebzett lelkek!
Ajánlok én nektek egy animét: az életet
Nézz filmeket,sorozatok,de ami a legfőbb,tv-t!!! Szakadj el a géptől,mennj ki játszani,mennj barátokhoz,mennj a városba,annyi mindent lehet csinálni! Az anime olyan,mint a drog:nem lehet róla leszokni,és ráadásul rosszat tesz az elmének. Ha annyira szereted a japán kultúrát,tanulj kínaiul.
Igaza van! Érdekel egy hobbi? Hát ne érdekeljen! Érdekeljen az mint a másokat, csináld azt amit a többiek! Mert ha animét nézel nincsenek barátaid, nincsen életed, akkor egy csicska vagy!
De komolyan b♥zdmeg ez olyan mintha azt mondanád egy foci rajongónak hogy ne érdekelje a foci, egy filmrajongónak hogy ne érdekelje a film, egy könyvmojnak hogy ne olvasson, stb...
Én csak segíteni próbáltam. De ha nem,akkor nem,sajnálom. Egy emberi élt megy tönkre.
(Csak mert volt olyan ismerősöm,aki elkezdett ilyeneket nézegetni,és a végén már néhányszor be se ment suliba,romlottak a jegyei
Ne egy darab ismerősről ítélkezz. Mintha 1db emberről, aki mondjuk sorozatgyilkos azt mondanám hogy minden ember, embereket öl minden héten.
Hiába látod azt kívülről, hogy semmi baja nem volt addig amíg ezt, meg azt, nem kezdte el nézni, a probléma nem ott kezdődött, hanem előtte. Még ha nem is tudsz róla. Valami történhetett az életében, vagy eleve olyan mentális problémákkal küzd, amivel foglalkozni kell és nem a szőnyeg alá seperni, és hibáztatni valamit. (Például hogy a videójátékoktól lett agresszív, nem nem attól, az az ember eleve az volt, vagy szintén olyan gondokkal küzd amit kezeltetni kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!